Gå til innhold

Formel 1 2022


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sjørøver skrev (30 minutter siden):

Hvem erstatter Riccardio i 2023?

Ricciardo har ikke vært veldig imponerende sammenlignet med Norris, men jeg tror ikke shit luck har spesielt stor innvirkning. Ikke så mye Ricciardo kan gjøre når han må velge mellom å korrigere en oversteer og skjerme seg fra Sainz.

Lenke til kommentar

Ligger vel litt i at Russell i mye større grad en Hamilton er vandt med å kjøre biler som er helt forferdelige å kjøre å kanskje klarer å takle begrensingene i bilen mye bedre, det at de glemte å justere om frontvingen hans etter de byttet til slicks viser jo og at han klarer å dra i mål en utrolig dårlig bil i en god posisjon. Hadde en gitt han en bil som kunne konkurert med Redbull og Ferrari så hadde nok Russell vært der oppe sammen med de, Russell er et helt utrolig talent.

Men de sakt lover det jo ikke heeeelt bra at Russell sliter med ryggen og brystsmerter på grunn av all porpoisingen til mercedes bilen, når den 24 år gamle Russell sliter så mye med dette så er det vel ikke utenkelig at den 38 år gamle Hamilton og vil slite.

https://www.autosport.com/f1/news/russell-battling-back-and-chest-pains-thanks-to-porpoising/10183028/

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

FÅR milliardæren Lawrence Stroll nok allerede?

I det minste hevder tyske F1-Insider at Stroll er interessert i å selge sin Aston Martin-garasje.

Kjøpekandidaten er den tyske bilgiganten Volkswagen, som ønsker å bringe Audi til Formel 1.

I fjor ryktes det at Audi skulle kjøpe McLaren, men ifølge nettstedet har blikket nå vendt mot Aston Martin som nummer én-kandidat.

Ifølge den tyske Sky-kanaleksperten Ralf Schumacher er hindringen for McLaren-avtaler at britene ikke ønsker å overlate full beslutningsmakt til Audi.

Endret av Jarmo
Lenke til kommentar

Skulle tro Haas var interessert i å selge nå. Laget må ha steget godt i verdi, og han har hatt noen smertefulle år bak seg. Vet ikke om det er realistisk at de skal klare noe høyere nivå enn det de gjør denne sesongen. Da har han kanskje oppnådd det han kan i F1? 

Günther var ganske krass i svaret på om laget "stjal" design fra Ferrari. Det kan jo handle om å overbevise Audi/Volkswagen/Porsche om at de har en sterk stall av ingeniører. 

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...