Gå til innhold

Formel 1 2022


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uheldig. Var vel snarere enda en taktisk brøler fra Ferrari. Helt utrolig at de for det første ikke pitter Charles, og så at de ber bilen med størst vinnersjanser om å holde ti billengder bak.

Hva faen, Ferrari?? Og kudos og heder til Carlos - han gjorde det som måtte til for å berge noen Ferraripoeng og sin første P1. Årets helt klart beste løp!!!

Endret av Retroman
  • Liker 1
Lenke til kommentar

For et løp det her ble! Endelig gikk det for Carlos. Ikke mange poengene mellom han og Leclerc nå. Ikke umulig at det kan bli riiiiimelig spicy stemning i den garasjen i løpene fremover. Artig med Ham på pallen også. Mener Perez burde fått en 5 sek straff for å presse han av banen, men whatevs. Også artig at Mick endelig lykkes og får poeng. Vill fight med Max på slutten!

Godt å se at Zhou også har det bra. Det var en voldsom kræsj, og 20 nervepirrende minutter før vi fikk vite at han var OK. Halo'en gjør IGJEN jobben sin. Alle som jobbet mot den kan ta seg en bolle.

Forøvrig så må jeg si at de IDIOTENE som tok seg inn på banen på første runden er faen meg søppel. Hvor tåka i hodet må du være for å ta deg inn på en bane hvor det går i opp mot 300+ km/t?! Men det har jo skjedd på Silverstone før det når han Irske presten Neil Horan tok seg inn på banen i 2003: https://www.youtube.com/watch?v=dpesYL9iNRs Husker jeg så det løpet på TV back in the days.

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Smellen til Zhou så absolutt ikke pen ut, og bilde over her viser hvor godt klemt han var, så godt det ikke var noe flammer involvert ja.

Igjen så skjønner jeg ikke helt hva Ferrari driver med, godt a Sainz tok sin første P1, men hva skjedde under Safety car mot slutten, hvorfor pitta de bare Sainz?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Nitrius skrev (1 minutt siden):

Igjen så skjønner jeg ikke helt hva Ferrari driver med, godt a Sainz tok sin første P1, men hva skjedde under Safety car mot slutten, hvorfor pitta de bare Sainz?

Vanskelig å si hva de tenkte egentlig, burde gått fint å stacka både Sainz og Leclerc men mulig teamet til Leclerc ble for sene til å gi beskjed om pit slik han måtte kjøre en runde bak safety bilen og miste posisjoner om han pitet? Virker uansett som om Ferrari innså tabben sin med den idiotiske beskjeden til Sainz om å prøve å lage en gap til bilene bak og Leclerc... Ferrari må rett og slett "get their shit together" spesielt nå som det ser ut som de kan begynne å få litt konkuranse fra Mercedes og.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Evil-Duck skrev (9 timer siden):

Karbon fiber biten fra en Alpha Tauri som kilte seg under bilen Verstappen på søndag, ikke rart det gikk sakte etter, virker til å ta det med godt humør vertfall 😂

Kanskje han innser at det blir kjedelig når han vinner alt? 🙊

Merkelig de ikke kikket under bilen under pitstop, evt kjørte ett kamera inn under der. 

 

Måtte se løpet igjen i reprise i går. Samboer følger en del av kjærestene til f1 førerene på Instagram. Det va så mye snakk om hvor spennende løpet var, at hun måtte de det. I dag skal vi begynne på drive to survive. Det kunne vært værre. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Gavekort endret tittelen til Formel 1 2022 - Austrian GP (10. Juli)
  • Evil-Duck endret tittelen til Formel 1 2022 - Abu Dhabi Grand Prix (20. november)
  • Gavekort endret tittelen til Formel 1 2022
  • Gavekort låste denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...