Gå til innhold

Formel 1 2022


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dassen skrev (1 minutt siden):

Hva de tenkte på da de satte Leclerc på hards forstår jeg ikke. Det var åpenbart ikke riktig dekk. 

Han kunne ha kjørt lenger på begge settene med medium dekk, og gått over til soft for siste del av racet. Soft + 2x medium (i en eller annen rekkefølge) var det jeg, som egentlig ikke har peiling, så på som mest sannsynlig scenario når jeg tenkte dekkbyttestrategi før racet startet. At Ferrari tenkte annerledes og feilet så totalt, selv om de har ekstremt mye større erfaring og peiling enn meg, høres helt usannsynlig ut. Ferrari har gjort så mange rare ting denne sesongen når det gjelder strategi, at hadde jeg vært konspirasjonsteoretiker, hadde jeg trodd at Red Bull hadde kjøpt noen i Ferrari-teamet til å drive sabotasje på strateginivå. Det er selvsagt at det ikke er greia, så noen burde kanskje få sparken.

Lenke til kommentar
Gavekort skrev (39 minutter siden):

Var sikkert noe data de satt på som sa at hards ville funke.

Tja, enkelte ganger kan man med fordel se ut av vinduet for å se hva været er, istedenfor å se på yr... I dette tilfellet kunne de sett ut på banen for hvordan det gikk for de som bytta til harde dekk tidligere i løpet..... Kanskje man skal bytte ut Krølla snart eller noen andre innad i laget som har dette som jobb? 

Det virker også som om at Ferrari tror de må gjøre noe annerledes enn de andre topplagene for å vinne, istedenfor å stole på sjåfør og bil, og heller følge de andre lagene sine valg. 

 

Endret av OddZen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, om de skal tape verdensmesterskapet på dårlig strategi, så er det ekstremt synd når de faktisk har den raskeste bilen i feltet på de fleste baner. Strategiproblemene har ikke bare vært denne sesongen, men har vært et problem i Ferrari over lang tid. I 2019 da Binotto tok over for Arrivabene som team principal , var dette med strategi en av årsakene. Da hadde de også Sebastian Vettel som reddet ræva dems et par ganger med å overkjøre strategistene på pit wall.

Lenke til kommentar
  • Evil-Duck endret tittelen til Formel 1 2022 - Abu Dhabi Grand Prix (20. november)
  • Gavekort endret tittelen til Formel 1 2022
  • Gavekort låste denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...