Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Alternativ til den såkalte vaksinen


Anbefalte innlegg

Så, hva er alternativet til den oppskrytte, eksperimentelle genterapien, som de troende kaller covid-vaksinen?

Jeg har ikke lest mye, og dette er ikke råd fra en helsefaglig person, det er hva jeg har lest litt rundt omkring fra leger og helsepersonell og forskning som er alternativ til «TA VAKSINEN!». Jeg ønsker videre innspill fra andre rasjonelle, men det jeg har kommet over så langt er:

Hvis du ikke er i faresonen med underliggende eller alder, så er det veldig smart å erhverve sykdommen og la kroppen produsere sitt eget immunforsvar. Spesielt når de mildere variantene som Omikron dukker opp.

Ta minimum 5000 IE D-vitamin hver dag på vinteren. Fordi, den er fettløselig, ta den med mat eller Omega-3

Spis mye grønnsaker for å booste immunsystemet ditt.

Hvis du får symptomer og hurtigtester/»profftester» positivt:
Påbegynn umiddelbart antiviral behandling for å begrense den totale mengden virus: Fabi-Flu/Favipiravir(som du selvsagt må kjøpe på forhånd). Husk at Placebo-effekten alene kan gi fantastiske resultater. Fabi-Flu har svært mye anekdotisk støtte og har fungert meget godt for mange stater, så selv om den ikke har sterk effekt, og du likevel tror på den, så kan placebo-effekten gi deg god effekt oppå den faktiske effekten.

Hold deg veldig varm, sov i varmt rom, corona liker ikke varme, drikk mye og varme drikker. Ikke ta febernedsettende.

Vurder stort startinntak, opptil 100 000 IE D3-vitamin (Kolekalciferol) i en svelg eller mer, i tilfelle du har lave verdier. D-vitamin styrer immunforsvaret. Hvis noen hevder at 100 000 IE er farlig, så be dem dokumentere det. Man setter stort sett alltid en øvre grense for de fleste stoffer, inkludert vann, men den har ikke blitt satt for vitamin D3 på bakgrunn av forskning.

«KONKLUSJON
På bakgrunn av litteraturen er det vanskelig å si om 20 000–30 000 IE vitamin D per dag vil medføre toksisitetssymptomer,»

https://relis.no/Publikasjoner/2013/Retningslinjer_for_bruk_av_vitamin_D_og_risiko_ved_hoye_doser/

Hvis du i dag har D-vitaminmangel, så ta 50 000 IE to dager på rad, deretter 10 000 IE en måned, deretter 5000 IE alle vinterdager. Noen mener man kan gå på 10 000 IE hele vinteren. Man har gjort større tester med 35 000 IE hver dag hele vinteren uten å finne bivirkninger.

https://www.enebak.no/vitamin-d-styrer-celledeling-i-immunceller/

https://academic.oup.com/jcem/article/95/10/4771/2835274?fbclid=IwAR0FVHfKojQlE4YyVV1EvpeBSNzqJSmDrtpIdzQ2pcGkuwxVI6Tci1hGknc

Les deg opp selv, fremfor å lytte på den evigvarende strømmen om: «Ta vaksinen» - en vaksine de har løyet om fra de begynte å tvinge den på folk. Standarden for mangel på tvang rundt vaksiner er hvor mye tvang man opplever hver vinter rundt vaksinen mot sesonginfluensa = Null! Mer mas enn det, så vet du at fascister står bak, folk som liker å manipulere og tvinge andre, fredelige mennesker med seg på sine egne ideer. Ikke la deg presse av fascister, da setter du et eksempel om at man skal gi etter for denne ondskapen.

Staten skal opplyse om helse-fordeler og ulemper på en objektiv og nøytral måte, så skal alle selv, i samråd med sin lege, velge seg sin egen private helseplan. Dette har alltid vært den rasjonelle standarden. Om du velger å være overvektig og røyke eller langt verre – trigge dine egne underliggende og kroniske sykdommer på verst tenkelige måte – det velger du selv og ingen fascist skal mene noe om det. Generelt kan vi ha en diskusjon rundt finansiering av slik skjødesløshet rundt egen kropp, men den debatten må være generell, prinsipiell, ikke startes opp av fascister som har en agenda.

De som i dag ivrer for ulike varianter av tvang mot oss fredelige som aldri kommer til å ta vaksinen, mens den mer harmløse Omicron tar over, du hører aldri at de tenker eller skriver på generelt grunnlag rundt helsefinansiering. De har åpenbart en agenda annen enn den de promoterer.

Enkel begrepsdefinisjon
Fascisme(ikke den klassiske italienske) er begrepet som fanger essensen vi kan ekstrahere fra alle de ulike fascistiske variantene vi har sett verden rundt. Mønsteret er at flertallet/en mobb/de med flest pistoler tvinger med seg svakere grupper og enkeltindivider gjennom bruk av trusler, tvang og vold. Akkurat som vi ser ved ulike staters kreative måter å tvangsvaksinere borgere på – ofte på tvers av egen lovgivning.

Hvis noen brenner inne med et konsept som bedre fanger ideen om å tvinge med seg fredelige mot deres vilje, enn konseptet fascisme, så kom med det. Vi trenger et godt begrep som beskriver mennesker som omfavner ideen om trusler, tvang og vold mot fredelige, for det er så veldig mange av dem. Kanskje er du en liten fascist selv, uten å ha tenkt over det?

Jeg var en fascist og elsket ideen om tvang og kontroll på fredelige individer helt til jeg oppdaget individualismen ca 2006. Individualismen er den eneste forsvareren av individets rett til 100% autonomi.

Nei til vaksinepass og vaksinepress
https://www.facebook.com/groups/422539799564821/?multi_permalinks=446849560467178&notif_id=1640289345262447&notif_t=group_highlights&ref=notif

 

Hvis du føler deg presset til å ha sex, er det frivillig da?

Hvis du føler deg presset til å ta "vaksinen", er det frivillig da?

Endret av Sindre Rudshaug
  • Liker 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
GiaMahan skrev (1 time siden):

Vaksinen er frivillig, at det er sosialt press må du faktisk bare tåle. Du må slutte å tro at du kan kontrollere hva andre skal si og mene om de valgene du gjør. Get over it, du kan bare kontrollere hva du selv gjør!

Å ha sex er frivillig, unge jente, at det er sosialt press her på campus om at du skal ha sex med de eldre guttene eller bli sosialt utstøtt, må du faktisk bare tåle. Du må slutte å tro at du kan kontrollere hva andre skal si og mene om de valgene du gjør. Get over it, du kan bare kontrollere hva du selv gjør! Ha sex med oss eller bli utstøtt. Helt fritt valg, ikke noe umoralsk eller selvmotsigende med dette.

Endret av Sindre Rudshaug
  • Liker 4
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Iki skrev (41 minutter siden):

Skadelig mengde som over tid kan føre til koma.

Dokumentasjon mangler

Iki skrev (42 minutter siden):

Strengt tatt unødvendig å skrive da det kommer tydelig frem av det du skriver.

Jeg synes det er viktig å understreke, jeg skal ikke forsøke å lure noen, slik fascister gjør og har gjort under hele epidemien.

 

Iki skrev (42 minutter siden):

Hadde dette vært tilfellet så ville vel ikke land som Italia hatt noen problemer med smitte?...

NÅR du har blitt smittet, så er det EN av faktorene som er indikert for bedre forløp.

 

Iki skrev (44 minutter siden):

Noen rasjonelle*

🙂

  • Liker 2
Lenke til kommentar
GiaMahan skrev (1 time siden):

Vaksineskepsis er av de verste folkehelsetruslene som finnes, og dette har du samvittighet til å nøre opp under?

De som har nørt opp under denne skepsisen er de som har løyet om omtrent alt som skjedde under epidemien og etter at vaksiner var på banen.

De som har løyet fra a til å - som har hatt agendaer andre enn å informere sannferdig om alle forhold for og mot under pandemien og vaksinasjonsprosessen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
TotalF skrev (2 timer siden):

Var istället en god medmänniska och ta ditt vaccin så vi blir kvitt den här skiten inom överskådlig framtid.

Humor blant oss som ikke tar vaksinen:

Når vaksinasjonsfolk fant ut at vaksinen ikke virket for dem, så skulle de tvinge andre til å vaksinere seg og målet var...?...at alle skulle vaksinere seg, fordi DA ville viruset som ikke forsvant pga vaksinasjon forsvinne. Jeg elsker selvmotsigelsene som står i kø i tenkningen deres.

Lenke til kommentar
Sindre Rudshaug skrev (14 minutter siden):

Si det til de som har dødd av eller fått alvorlige skader av vaksinen. Bra du har så mye medfølelse!

Det er langt farligere med covid enn vaksine. Men dette appeal to emotions-argumentet brukes forøvrig like mye av lockdown-tilhengerne (en død er en for mye).

Hvorfor går de fleste antivaxxere full konspi? Det virker å være få moderate antivaxxere.

Derfor er det også vanskelig å få sympati med de som demonstrerer på lørdagene. Det er veldig mye konspigrums og antivitenskap ute og går i den gjengen. 5G, Bill Gates, Illuminati, Agenda 2030 osv.

Endret av Fibonacci
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Fibonacci skrev (17 minutter siden):

Det

F: «Det var da vanvittig så mye energi man skal legge i mer eller mindre virkingsfulle «alternative metoder» for å unngå vaksinen.»

S: «Si det til de som har dødd av eller fått alvorlige skader av vaksinen. Bra du har så mye medfølelse!»

F: “Det er langt farligere med covid enn vaksine.»

Dette er en løgn som du og mange bruker for å lure folk gjennom grov generalisering.

Mange friske folk i ung alder ender med alvorlige, livstruende bivirkninger – ofte blodpropp eller død. Det er fakta. Mye underrapportering.

Sannsynligheten for å dø av eller få alvorlige bivirkninger om man er frisk og ung er langt lavere enn gjennomsnittet. Hvis man i tillegg har ventet ut fascistene og kanskje ikke blir smittet i det hele tatt, blir smittet senere og får harmløs variant eller effektive medisiner dukker opp, så må dette individuelle forholdet pr person måles mot faren for alvorlige bivirkninger.

Løgnen din kan se overbevisende ut med løgn, avskyelig løgn og statistikk, men på individuelt nivå, for MEG, som er min eneste bekymring(fordi jeg tar vare på de utsatte rundt meg), så er jeg i nullrisikosonen for vaksineskade og svært lavrisiko pga mange ulike forhold i forhold til selve viruset.

Appell om vaksinasjon hadde jeg utelukkende vurdert fra frihetstenkende, kunnskapsrike og nøytrale mennesker. De andre kan appellere til de mister skrivefingrene.

Fint at du gjentok denne lille løgnen basert på generalisering, slik at individer kan reflektere over om de skal tenke kollektivt eller individuelt rundt dette OG mer generelt. Skal vi individer bry oss om fascistene i samfunnet vårt? Jeg sier nei! Bare erklærte og prinsipielle frihetstenkere som meg har min fulle støtte og omsorg.

Lenke til kommentar
GiaMahan skrev (11 minutter siden):

Du sammenligner altså det jeg har fått både psykiske og fysiske ettervirkninger etter brutalt overgrep hvor jeg ble holdt fast og kvelt, med frivillig samleie, og plasserer altså skylden hos meg og ikke han som utførte overgrepet og volden mot meg. Og du synes det er greit å  sammenligne dette med sosialt press angående vaksine. Jeg tror til og med at dine meningsfeller faktisk reagerer på uttalelsene dine.

Jeg ser at du ikke klarer å skille de to fra hverandre. Du må lyve og kalle det voldtekt, altså har du begått kognitivt selvmord.

Jeg byttet simpelthen ut noen ord i ideen din og så klarer du ikke å ta tilbake den fascistiske ideen din om sosialt press.

Prøv igjen. Her er parallellen min:

Å ha sex er frivillig, unge jente, at det er sosialt press her på campus om at du skal ha sex med de eldre guttene eller bli sosialt utstøtt, må du faktisk bare tåle. Du må slutte å tro at du kan kontrollere hva andre skal si og mene om de valgene du gjør. Get over it, du kan bare kontrollere hva du selv gjør! Ha sex med oss eller bli utstøtt. Helt fritt valg, ikke noe umoralsk eller selvmotsigende med dette.

Nå skal du dissekere parallellen min, vise hvor den KVALITATIVE, prinsipielle forskjellen ligger når det gjelder å bruke sosialt press for å tvinge noen til å ha sex med deg kontra å tvinge dem til å ta vaksine. Ifølge deg er det stor og åpenbar forskjell, så det skulle bli enkelt å forklare den enorme forskjellen. Sosialt press er helt innafor rundt vaksiner og helt feil rundt sex?

Sett igang!

Jeg aksepterer selvsagt at du innrømmer nederlag, trekker deg med halen mellom bena, beklager og innser at sosialt press er feil i begge tilfeller.

Endret av Sindre Rudshaug
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...