Gå til innhold

Skadet politikk


Anbefalte innlegg

nightowl skrev (15 minutter siden):

Finn noen etterprøvbare forskningsfunn og inviter pressen. De vil sikkert mer enn gjerne lytte til din høytlesning ..

Boka ble skrevet i 1987, så tror nok "pressen" både er blinde og døve.  Stillheten beviser vel at de er stumme og...

Ugler er kjent for å være kloke , men ikke du... Moderne Mennesket...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
keelling skrev (På 11.2.2022 den 16.00):

Hvor smart var det bytte fra kabel til antenne? Og nå bades vi i innholdet... 

Et produkt som anbefales å holdes 2 mm fra huden....  Hva sier en hjernecelle om dette !

Vi burde skamme oss for å akseptere slik behandling.  Hva slags "service" er det man betaler for.

Vel vi har holdt på med mobiler og sånt en stund.. hvor er de døde????

Lenke til kommentar
KongRudi skrev (På 12.2.2022 den 5.55):

Er masse advarsler og artikler om temaet i media; hver avis kjører sikkert minst en eller to artikler hvert år de siste 30-årene - også får du avogtil litt artikler i media hvor forskere advarer medarbeidere mot å bruke mobiltelefon for mye, etc, etter de har gjort eksperiment.

bare til å google 'mobilmast - kreft' + media-leverandør..

Er sikkert ikke så vansklig å bevise, du putter ett par rotter inn i ett bur, og så stråler du dem over lengre tid - samtidig som du har ett annen kontroll-gruppe med rotter, uten stråling, og etter en stund så vil du se at de ustrålede rottene ikke har kreft mens mesteparten av de bestrålede har  fått kreft-svulster, dersom de har fått nok stråling.  

Vi har ett strålevern, men jeg tror hovedsaklig de ser på hvor mye stråling som er tillatt. Når du går til tannlegen, så må hun gå ut av rommet når hun stråler, men du trenger ikke bekymre deg selv om tannlegen må gå ut rommet hver gang hun skal ta ett røntgen-bilde - det betyr ikke det at du er i større fare enn henne, når du tar røntgenet.. Hun må gå ut av rommet, fordi hun skal ta masse røntgen av flere folk over lengre tid - og derfor blir utsatt for høyere-strålings dosering over tid.

Så med mye flere sendere rundt-omkring, vil jeg tro at doseringen på strålingen folk blir utsatt for øker, selv om du ikke stråler sterkere. Om du skjønner hva jeg mener..

Det er forskjell på radiobølger og ioniserende stråling som feks bananer.

Om det er noen fare fra store maskiner og radarer( ikke mobilen, men store radarer og antenner) etc så er det heller selve maskinen i seg selv. Dvs elektromagnetisk og ikke selve radiobølger som FM 5g og blåtann.

Fordi dette er ikke ioniserende bølger, dvs en banan er radioaktiv(ikke farlig, m unntak av å bo i en container med bananer).

Og en mobil er ikke radioaktiv... Farene med mobiler og data er ofte mer varme, og eventuell elektromagnetisme er omdiskutert. Feks skjermer boks og kabinett tar det meste av dette...

Det finnes også et strengt regelverk i Europa som vi bor i, vi bygger mobilmaster henges sykt høyt oppe i luften og har flyIys-signal, Asia og andre steder har de antennene helt nede mot bakken ved hus.

Dette er føre var tiltak, det er ikke bevist at det har effekt.

 

Altså Røntgen er radioaktive stråler, dvs ioniserende.

Og bananer er ioniserende (Kalium).

Altså en banan er mer radioaktiv enn en 5g mobil.

Og elektromagnetisk stråling er omdiskutert, og selv ikke i store radarer osv er det bevist noen fare.

Faktisk er det mye farligere å leve dvs kosmisk stråling og radon/inneluft, kjeller og innestengt luft.

Dette er den største faren, røntgen hos tannlegen en gang i året er som en fjert iforhold til forurensning kosmisk og innestengt luft.

 

 

Endret av Gouldfan
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Elektromagnetisk er heller ikke ioniserende, dvs ikke radioaktiv.

Det er derimot diskusjon om det å leve kloss innpå en stor maskin kan påvirke cellene i kroppen (med oppvarming).

Merk dette er teori som såvidt jeg vet, ikke er bevist, og i Europa så må produkter oppfylle visse krav for å bli godkjent føre var prinsippet.

Vi har snart levd en mannsalder inntil maskiner Store Radioer og tv apparater osv og data.

Ingen som har dødd av å spille dataspill eller nettsurfing kloss på en skjerm i dagevis.... Musearm og nakkesmerter, og fysikk er derimot kjente bivirkninger av for mye bruk av slike maskiner.

 

Merk en Datamaskin eller mobil er IKKE radioaktiv.

En banan er derimot radioaktiv (kalium) men meget sunne, kroppen har bare godt av det med unntak om du bor inni en banan container.

Merk USAs atomvåpen alarm på brygga utløses hver gang det kommer en container eller et skip med bananer.....

Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar

Det folk derimot dør av er naturlig radioaktiv stråling.. (ikke bananer).

Solen og Solarium (hudkreft), Radon og sigaretter (kjellerluft/radon og røkning kombinert gir syke 70% risiko for lungekreft!!)

Og kosmisk stråling utendørs fra universet.

En mobiltelefon eller å spille? CoD eller Minecraft kan du gjøre maratonvis i 4 uker ja et helt liv!! med Wi-Fi og alt uten problemer.

Er mer viktig å få litt frisk luft innimellom eller å tøye musklene...

Men husk det er risiko utendørs også, sollys og kosmisk stråling.

Kroppene våre er bygd for å tåle dette, men gamle folk feks 70+ har økt risiko for hudkreft og lungekreft..

Dette er pga naturen, eller kombinert med røyking, og har absolutt ingenting med telefonen eller tv og data å gjøre.

 

Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar
KongRudi skrev (12 timer siden):

Alkohol og forum-aktivitet er farlig også - ikke bare stråling.. 😕 Går utifra at det var det som skjedde med Gouldfan på de 4 forrige meldingene.. 😛

Jeg har drukket minimalt i det siste, tok to glass rødvin og en dram cognac på valentinsdagen. Jeg har annet å bruke penger på for tiden, og jeg prøver å spise sunt, trene og fokusere på helsa.

Årsaken til at jeg vet så mye om bananer, stråling og radon er fordi jeg har lest og studert mye om det, vi har litt radon her vi bor også... Og det andre jeg sier er bare til å google å sjekke opp.

Det er merkelig at folk er redd for EMI fra mobiler etc som aldri noen har dødd av, mens de ikke tenker på at det er stråling i naturen, radon i kjelleren, fra sol og solarium..

Atpåtill litt fordomsfullt, men typiske 5g motstander er jo ofte røyker eller tilogmed hasjrøyker.. da er det liksom andre ting å bekymre seg mer for mht helsa... Litt over en kam men 5g, flatjord, antivax osv er ofte samme type spesielle mennesker.....

Endret av Gouldfan
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
keelling skrev (På 15.2.2022 den 9.38):

Boka ble skrevet i 1987, så tror nok "pressen" både er blinde og døve.  Stillheten beviser vel at de er stumme og...

Ugler er kjent for å være kloke , men ikke du... Moderne Mennesket...


Har du snakket med fastlegen din om at du har merkelige tanker, merkelige formuleringer, og merkelig virkelighetsoppfatning? Ordne deg en time der du tar det opp, så blir det forbedringer i helsen din med tiden. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er mulig å ønske veldig sterkt at stråling fra mobiltelefonen er farlig. Man kan be om «mer forskning» og grenser som er «føre var». Man kan anta at fysikk er feil. Man kan melde seg inn i en gruppe tullebukker som heter «folkets strålevern».

Eller så kan man bruke energien sin på reelle problemer. Folk dør hver dag. Bare etter alt å dømme ikke av mobilstråling. Å trykke på mobilen når man krysser fotgjengerfeltet er derimot farlig men ikke like spennende å gardere seg mot.

-k

Endret av knutinh
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
keelling skrev (Akkurat nå):

De fleste land har kraftig nedgang i mange insekt- og fugle-arter.  Også om flokker med fugler som plutselig faller døde samtidig fra lufta. 

Hvis man er helt blank om et tema noen diskuterer om holder de aller fleste kjeft...(f.eks. det med bananen, man kan jo lure  om det er noen hjemme...)Du er sikkert kjempe smart, bare ikke dette temaet.

 

Lenke til kommentar
keelling skrev (9 timer siden):

De fleste land har kraftig nedgang i mange insekt- og fugle-arter.  Også om flokker med fugler som plutselig faller døde samtidig fra lufta. 

Insekter har med miljøet å gjøre.

https://forskning.no/forurensning-insekter-klima/hva-skjer-hvis-insektene-forsvinner/1335341

Om 5g virkelig var så "farlig" for mennesker, så hadde det aldri blitt lovlig.

Flyturer det er noe man burde være forsiktig med, er jo "farlig" det pga kosmisk stråling, hvor er protesttoget mot farlige sydenturer?

https://www.tu.no/artikler/dette-trenger-du-a-vite-om-straling/227917https://www.tu.no/artikler/dette-trenger-du-a-vite-om-straling/227917

 

5g er radiobølger, radiobølger har aldri vært skadelig. En vanlig lommelykt stråler mer da vanlig lys er i en frekvens som faktisk kan være skadelig...

Prøv å send 5g signaler inn i øyet og prøv å lyse en maglight lommelykt inn i øyet. Et fint forskningsprosjekt..

Siden dette er forsøk med frivillige ille smarte mennesker, så stikk innom legevakt om lommelykta skader øyet pga stråling iform av skummelt lys!

Hvorfor i all verden presterer folk å tro at 5g er farlig? De burde være livredd for lys, flyturer og bananer fordi det faktisk stråler i en frekvens der det potensielt kan være farlig. Dvs om du overdriver sinnsykt.

Overdrevet sinnsykt med mobil og data surfing og hodet inntil radioapparater i sporten har vi holdt på med i langt over en mannsalder.

Ingen har dødd av radio, tv og mobiler...

Gro Harlem Brundtland var redd for mobiler, men det er paranoia og overtro... Litt som broren til Saul i better call Saul.

Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar
keelling skrev (8 timer siden):

De fleste land har kraftig nedgang i mange insekt- og fugle-arter.  Også om flokker med fugler som plutselig faller døde samtidig fra lufta. 

https://www.tylervigen.com/spurious-correlations

Det er en slående korrelasjon mellom alderen på miss Amerika og antall drap med damp, varm væske og andre varme objekter.

497BC204-8963-4FBE-877B-BED1552E4C3E.png

Endret av knutinh
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Om det var fuglene i Mexico, så var det en flokk som fløy rett mot bakken.

Lederen ble skremt eller noe..

Var mange fugler i flokken som overlevde og mange som døde.

Fugler kan dø av så mangt, plutselige iskalde jetstrømmer, annet vær, forurensning etc.

Jeg er rimelig sikker på at ingen fugler har dødd pga radiobølger.

Vi har radiobølger nok til at det rekker langt ut i verdensrommet. Det er omtrent null steder i vår verden jorden, uten radiodekning.

Om det var skadelig så ville vi hatt massive dødsfall akkurat som med røyking, hudkreft etc.

 

Endret av Gouldfan
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...