Gå til innhold

Ny eller brukt telefon til under 3000,- ?


Cerent

Anbefalte innlegg

Hei,

Det virker som om det begynner å bli tid for å skifte ut mobiltelefonen jeg har, en Blackberry Priv da denne begynner å oppleves veldig treg og så er det lenge siden den har hatt noen OS-oppdateringer så færre og færre apper fungerer. Vil helst holde meg rundt 2000,- kr om mulig, i hvert fall under 3000,- men klarer ikke å bli helt ening med meg selv om hva som er lurest: Kjøpe en ny, eller en eldre opprinnelig dyrere modell brukt? Har egentlig mest lyst til å kjøpe en ny, da har jeg mer kontroll på hva jeg får, men hva tenker dere er smartest? Får jeg mye mer for pengene om jeg kjøper brukt? Er ikke så glad i å bytte telefon, synes det bare er pes, og hadde vært en fordel med noe jeg kan ha en stund og ikke må bytte ut etter et år igjen.

Bruker telefonen mest til å ringe, sende beskjeder og lese nettsider på. Er ikke veldig glad i alt for store mobiler heller, den jeg har nå har 5,4" skjerm og det synes jeg fungerer topp, men det gjør tydeligvis ikke de fleste andre da det virker som om i hvert fall Android-telefoner bare blir større og større:/ Selv om jeg bruker Android nå så spiller det vel egentlig ikke noen rolle om den neste blir iPhone eller Android.

Endret av Cerent
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville kjøpt meg en dyrere modell brukt. Mobiler som koster under 3000 kr er ofte full av kompromiss og kan oppleves som skuffende både på ytelse og brukeropplevelse.

Manglende oppdateringer til Androidtelefoner er dessverre regelen heller enn unntaket.

Hva med en brukt Huawei P30 Pro eller Samsung Galaxy S20 FE. De kan gjerne ligge i 3000 kronersområdet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Får du med kvittering & kjøper av en selger med gode anmeldelser så er det sjelden noe problem. Du sparer litt på å kjøpe brukt, har gjort det med både pc komponenter & tlf tidligere.

Men de fleste styrer unna slikt da de kanskje finner det litt "ekkelt"? Personlig har jeg ikke noe imot det. Skjønner ikke helt greia, drar man over med antibac så er den like god som ny.

Feks: Nord eller Nord 2?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...