Gå til innhold

Førstegangskjøp av el-sykkel


Nysyklist

Anbefalte innlegg

Hei, alle sammen.

 

Jeg har veldig lyst til å gå til innkjøp av en el-sykkel, men det er en jungel å velge mellom der ute, og mye teknikaliteter å forstå seg på.

Så jeg søker hjelp her - kanskje noen av dere har tips hva jeg burde velge.

Min bruk vil være ganske enkel - i all hovedsak ganske korte turer i by, noen litt lengre turer, men aldri veldig langt. 

Jeg har klart å kutte det ned til to alternativer. Har dere tanker om hvilken som er det beste kjøpet, mtp. at de ca har samme pris? (E-life-sykkelen leveres riktignok med vinterdekk inkludert og montert, ved siden av vanlige dekk)

Nr 1: https://www.elife.no/gaupe-2

Nr 2: https://www.bikester.no/giant-explr-e--1-gts-500wh-M922180.html?vgid=G1324294&_cid=22_-525_239100_239121_239310_3832702_0_Prisjakt.no&utm_source=Prisjakt&utm_medium=psm&utm_campaign=El-sykler Trekking&utm_content=Giant&utm_term=1324294

All things equal ville jeg valgt Elife, rett og slett fordi det er et lite, lokalt selskap, men det viktigste er å få en god sykkel.

Takk for all hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan være så lite og lokalt det bare vil, men det endrer ikke på at de bare har satt egen logo på kinesisk hyllevare. 

Når det kommer til elsykkel, og sykkel generelt, velger du alltid kjente store merker som du kan være sikre på har skikkelig garanti og utviklingstid bak produktet. Du vet ikke om elife er der om 1-2 år, da kan du se langt etter reklamasjonsrett og garanti. Giant fra en anerkjent butikk er et lett valg ut fra hvilke to sykler du nevner.

I ytterste konsekvens er dette et kjøretøy som redder eller tar livet ditt, da vil du ikke ha noe som er plukket ned av en hylle på en kinesisk fabrikk og påført norsk logo.

 

Endret av Nwader
Lenke til kommentar

Ok, takk for dette tipset - det skal jeg ta med meg! 

Det hadde like fullt vært interessant å høre litt om hvordan syklene står til hverandre sånn rent spesifikasjonsmessig, eller på andre ting som ikke gjelder akkurat dette med garanti og størrelse på selskap osv. Har du eller andre tips her?

Jeg har prøvd den Elife-sykkelen, og likte godt å sykle på den, men kan være Giant er vel så god.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...