Jump to content
bmwm

Betalingsanmerkninger som ikke slettes

Recommended Posts

Har gjort opp alle inkasso sakene mine men, har fortsatt betalingsanmerkninger registrert hos bisnode, experian og gjeldsregisteret hos defero.no. Hos Horde står det at jeg ikke har noen aktive saker. Noen som vet hvordan jeg får oppdatert alle gjeldsregistre samtidig? Må jeg kontakte de alle en etter en?

Share this post


Link to post

Betalingsanmerkningen blir slettet når saken er eldre enn fire år gammel, eller med én gang saken er betalt. Det er viktig at saken er betalt i sin helhet. Det betyr at alt av tilleggskostnader som renter og salærer også må være betalt.

Når saken er betalt vil kredittopplysningsbyråene få beskjed og deretter sletter de saken. Vær oppmerksom på at det kan ta inntil seks virkedager før saken er slettet etter at den er betalt.

Edited by Jarmo

Share this post


Link to post
bmwm skrev (Akkurat nå):

Ja, men de slettes ikke. Har gått over 10 dager siden jeg betalte og de brekreftet at sakene er avsluttet. 

Det tar lenger tid. De blir borte, men det er lagg i systemet da det er staten som tar seg av dette. Hos meg tok det over en måned :)

 

Share this post


Link to post

Det tar noen uker før betalingsanmerkning er borte. Har opplevd samme for noen rå siden. Så lenge er kravet betalt i sin helhet så blir anmerkninger slettet innen noen uker, hvis det går lenger tid ville jeg ringt kreditoren og bedt om at den blir fjernet umiddelbart. 

Share this post


Link to post

Det bare å kreve umiddelbar sletting. Så fort det utestående er mottatt av kreditor, skal de slette anmerkninger, men tipper det er kostnadsbesparende for dem å ta slikt bulkvis.

Share this post


Link to post
Guest e345c...96d

Har det blitt borte enda? Jobber til daglig i et inkassobyrå, og en betalingsanmerkning skal slettes relativt raskt etter du har innfridd kravet. 

"... vil anmerkningene slettes innen kort tid. Det kan noen ganger ta et par dager før betalingsanmerkningene forsvinner hos kredittopplysningsbyråene. Kreditoren skal imidlertid melde ifra om at gjelden er betalt innen kort tid. " sakset fra refinansieringmedbetalingsanmerkning.no

Om det ikke er borte enda, ta kontakt med kreditor asap.

Anonymous poster hash: e345c...96d

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...