Gå til innhold

Kineserne mistenkes for nytt globalt cyberangrep


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
3 hours ago, Selvstendigsaas said:

Samms: nei, det er ikke veien å gå. Logikken din blir som om å si at kvinner må stilles ansvarlig for sin oppførsel for å få ned voldtektene.

Når det skjer sikkerhetsbrudd i programvare, så er det ikke fordi leverandører ikke gjør jobben. Det skjer fordi noen bryter seg inn/gjør ulovlige handlinger og det er de som er de kriminelle.

Så krav frå myndigheiter og kjøparar om sikrare bilar er det same som å kreve at kvinner må stilles ansvarleg for sin oppførsel for å få ned voldtektene? Er det din logikk? 

Tilbake til samanlikning med biler, det ser ut som sikkerheit til ein del dataprogram er på nivå med låsane på ein gamal Ford Taunus. Når låsen vart litt slitt kunne den opnast med nøkkelen til kva som helst Ford Taunus. Historiene om mannen som kom av toget og køyrde avgarde med feil Ford Taunus er god, og i dei fleste tilfeller sann.

Innbrudd skjer fordi mogelegheiten er der og det er penger eller anna å tjene på det. Første steg for å stoppe det er då å sikre seg for innbrudd. For grunnen til at innbryter har suksess er at leverandørane ikkje har gjort det vanskeleg å bryte seg inn. 

Endret av Samms
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...