Jump to content
Guest a59f9...e9a

Anti vaxxere advarer og blir blamet når folk ikke hører.

Recommended Posts

Guest a59f9...e9a

Har snakket med flere vaksine varslere som blir beskylt for å "ikke advare nok"  når folk ikke engang hører og går å vaksinerer seg for å kunne gå på pub, kino, konserter osv. Akkurat som om om budskapet ikke går inn og alt var egentlig greit til ingrediensene i vaksinene begynte å dukke opp. Da blir det så vanskelig å akseptere ens egne handlinger at de begynner å anklage budbringeren. Jeg sa selv ifra at ingen burde vaksinere seg. Punktum. Hva skjer? Folk tar ikke ansvar og ble ikke advart nok. Og man ender opp som den som er skyldig. Blir kvalm av hvor mye skyld man skal få påført av sine egne. Det sliter på kropp og sjel og ikke minst vennskap. Alt ble gjort utifra omtanke men de ville ikke høre. 

Anonymous poster hash: a59f9...e9a

Share this post


Link to post

Spesielt mistenksom blir jeg når noen vil hjelpe barn, rusmisbrukere, psykisk syke og andre svake individer. Mange som oppsøker disse svake og ofte ensomme individene vil begå overgrep, plyndre og skade dem. 

Edited by Dart
 • Like 1

Share this post


Link to post

Nå har det jo gått et par måneder med vaksinene, når er det vi skal se konsekvensene dere snakker om? Så langt har jeg kun observert at alt som sies om vaksiner stemmer - ingen tvil om at det er positivt med vaksinering. Finnes det risikoer? ja, selvsagt - og de utveies av fordelene med god margin. Om man skal være anti-vaxx i en pandemi får dere holde dere for dere selv, utenfor samfunnet.

 • Like 9

Share this post


Link to post
shockorshot skrev (3 minutter siden):

"velmenende råd" som er så høl i hodet at jeg blir nesten gal.

Mistanken om personlighetsforstyrrelse eller bipolar lidelse burde melde seg hos de som vet hva sånt kan gjøre med menneskers adferd og opplevelse av livets mange kompliserte faktorer. Særlig når de ikke vil vike en millimeter av påstandene, og ikke vet eller vil fortelle hvor påstandene har sin opprinnelse. Det mange har registrert er at de fleste som driver sånne "anti ditt og anti datt" kampanjer ikke kan noe om selv de mest grunnleggende pensum i fagene, de prøver å skjule seg bak stadig nye påstander og avsporinger, gjerne vil sinne og fortvilelse oppstå der kunnskapene ender. 

Den kjente "sjakalen" Wakefield gjorde nesten ubotelig skade og hundrevis er døde pga han. I Overtroiske Afrika er det lett å skape mistillit. Der finnes enda trollmenn og hekser som lever av å skremme folk for penger. https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/05/03/195756491/omstridt-lege-og-vaksineskeptiker-mistet-livet-til-coronaviruset#:~:text=Coronavaksinene er ikke,vaksinen var trygg.

Wakefield ville selge et produkt han fikk fortjeneste på og jukset vilt med mange ulike forskningsresultater for å skade konkurrerende preparater. At barn døde gjorde ikke inntrykk på psykopaten.  Han holder på enda og har klare mål om å skade enda mange kampanjer i vitenskapelig regi og sørge for at enda flere dør fordi de ikke får vaksine.

 • Like 4

Share this post


Link to post
Sampson skrev (16 minutter siden):

ingen tvil om at det er positivt med vaksinering

I de ukene de virker før man skal forberede seg på å ta dose 3?

 • Like 1

Share this post


Link to post

Det mest forvirrede og skadelige påstanden jeg har hørt hittil og som har gjort mest skade er at vaksinerte smitter. Påstanden består av to deler: At vaksinen smitter den som får den med korona. At de som er vaksinert er smittebærere og kan smitte andre. De absurde ideene går mest i Russland der motstanden mot vaksine er polarisert til enda mere absurde nivåer. Det er snakk om massehysteri enkelte steder. 

 • Like 3

Share this post


Link to post
36 minutes ago, Dart said:

Det er trist å se at det fins så mange som tror mere på "nisser og troll" og dilettanter enn en samlet verden av vitenskapsfolk. 

Først var det fluor, så var det "mobilstråling", så svineinfluensaen, og nå koronaviruset. 

Det kan ikke være mulig at alle disse virkelig TROR på sine egne røverhistorier. De må ha en skummel agenda. Det fins en regel som sier at ikke alle som "hjelper" vil oss godt. Mange vil lure oss, skade oss, skremme oss, loppe oss for penger og voldta oss.

Hilsen skeptisk fra bygda.

Du glemte det viktigste. 5G og smartmålere :D

 • Like 3
 • Heart 1

Share this post


Link to post

Det er greit å være kritisk eller undrende til noe. Utfordringen er når noen påberoper seg retten til å ha fasitsvar på tynne grunnlag.

Noen vil heller ikke rikke på sitt syn, da man vil holde fast i konspirasjonsteorier. 

Vend mobil for å lese stripa.. IMG_20211027_172336.jpg

Edited by plankeby
 • Like 1

Share this post


Link to post
Theo343 skrev (2 minutter siden):

Du glemte det viktigste. 5G og smartmålere :D

Er det ikke rart at ingen av disse maniske vil være med på vitenskapelige og kontrollerte blindtester?  🙄

 • Like 4

Share this post


Link to post
Theo343 skrev (3 timer siden):

Du glemte det viktigste. 5G og smartmålere :D

Det er jo noe helt annet! Allerede bevist at det er laget for å styre og kontrollere oss mennesker. Dette kan dokumenteres ved å lete i to av verdens største kilder for informasjon: YouTube og Facebook. 😊

Nå skal man være forsiktig med å le eller håne personer som har sterke bekymringer, det kan virke mot sin hensikt. At personer dermed bygger opp og får styrket sin misopppfatning.

Edited by plankeby
 • Like 2
 • Heart 1

Share this post


Link to post

Det er stygt å forfølge paranoide. Da får de bare bekreftet sine mistanker. 

Jeg trodde først verden ble styrt av jøder, så kinesere. Men nå tror jeg det er The Kardashians, for de blir jo sitert oftere enn Mao for tida.

 • Like 1
 • Heart 1

Share this post


Link to post

Jeg tenkte å la det gamle askeavkoket gjenoppstå. Ask/Osp/Asp kjøres i fliskutter og kokes. Siles og selges på flaske for en pris som ser ut til å passe hvert individ. Litt som Jehovas Vitner når de selger sine bøker og ber om kontante gaver.

Jeg påstår ikke at det virker, bare ber om bevis for at det IKKE virker. Og det skader ikke å prøve? Gjenkjøp mottas ikke, klager mottas kun hvert år på 29. feb - unntatt i skuddår.

Edited by Dart
 • Like 1

Share this post


Link to post

1978: Her i landet har troen på askavkok som en slags vidundermedisin bredt seg nesten eksplosjonsartet over store deler av landet, særlig etter at uke- og dagspresse har kunnet berette om midlets angivelig helbredende virkninger overfor en rekke sykdommer: cancer, langvarige cystitter, angina pectoris (med eller uten infarkt), hypertensjon, diabetes, hemorroider, ulcus ventriculi, ulcera crusis (som omslag) og enkelte reumatiske lidelser.

Dette kan gi mistanke om at det her dreier seg om ren overtro.

I betraktning av at såpass mange likevel bruker denne form for folkemedisin, kan det tross alt ha en viss medisinsk og almen interesse å foreta en del kontrollundersøkelser og la et team på la oss si 1000 vitenskapsfolk forske på det i 2-3 år? 

Share this post


Link to post
Gjest a59f9...e9a skrev (1 time siden):

Har snakket med flere vaksine varslere som blir beskylt for å "ikke advare nok"  når folk ikke engang hører

Hva jobber disse varslerene med? 

Vil tro det er der problemet ligger med at ingen hører på de..

Ser ofte uttalelsen "jeg er en varsler" fungere som en slags magisk setning som viser at det man sier er rett, men uten verken erfaring, dokumentasjon eller andre gode kilder. Å si at man er en "vaksine varsler" betyr ingenting med mindre du kan backe det opp med faktisk kunnskap og dokumentasjon..

Ellers er vel noen milliarder doser satt uten at noe særlig har skjedd også, ingenting tyder på at det er noen fare :)

 • Like 1

Share this post


Link to post
14 minutes ago, Dart said:

Jeg påstår ikke at det virker, bare ber om bevis for at det IKKE virker. Og det skader ikke å prøve? Gjenkjøp mottas ikke, klager mottas kun hvert år på 29. feb - unntatt i skuddår.

Selvfølgelig fungerer askeavkok. Bare hør på disse autoritetene på emnet:

 

 • Like 3

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...