Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Anti vaxxere advarer og blir blamet når folk ikke hører.


Gjest a59f9...e9a

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nukleosid skrev (På 2.11.2021 den 20.09):

Jeg vet ikke hvilke kontroversielle studier og hvilke større studier du viser til. Og det er problemet med at de som er skeptiske til vaksiner ikke viser til kilder, vi får ikke mulighet til å se de og gjøre opp vår egen mening. Noen vil da tro på det som påstås, kanskje på feil grunnlag.

Burde egentlig ha ordlagt meg litt bedre, men jeg sikter som regel på skeptikernes ord på at det finnes studier på at vaksinen ikke virker og at det hele er en stor konspirasjon. 
Personlig er jeg av typen som prøver å analysere det jeg har i meg, uansett om det gjelder mat / kosttilskudd / medisiner osv , skal jeg bruke noe må det helst ha dokumentert effekt via studier og dette er noe jeg gjør på grunn av at jeg lever med kreft. Risikoen er stor for at hvis legen slurver og setter meg på en konkret medisin, så kan det ha drastisk effekt på meg ( ja, har faktisk opplevd rutesyn pga en medisin mot epileptiske anfall ).  Den andre tingen jeg gjør er å prøve ut over tid, fungerer det så fortsetter jeg med det, er det null resultater så kvitter jeg meg med det. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
anon_83104 skrev (På 7.11.2021 den 15.09):

Gjør vaksiner til at blod blir brunere? Nei, sier NHS i Storbritannia, med data fra blodgivere. Påstanden skal angivelig komme fra et enslig bilde av to poser med blod, hvor en er mørkere enn den andre.

Vaksinen får skylden for alt for tiden, tydeligvis. Snart får den vel skylden for de høye strømprisene også.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...