Gå til innhold

Slik blir oppussingen av Grand Theft Auto-trilogien


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Liker gameplay-forbedringene, men den visuelle stilen er jeg ikke helt fan av. Litt for enkel og animert stil på karakterene etter min smak og det er noe med fargepaletten som gjør at det virker litt kunstig og oversaturert.

Noe urovekkende de ikke nevner hvilke sanger som er med som jeg er redd er ganske mangelfull med tanke på lisensiering, men håper at både det visuelle og musikken kan løses med mods.

Lenke til kommentar

Det var vel en måte å "fikse" grafikken på så raskt og billig som mulig, kan hende det de hadde og jobbe med ikke taklet noe mer forbedringer uten at det ville koste for mye tid og penger, som kunne brukes på å lage skins til GTA og RDR online. 
Jeg lurer på hvordan animasjonene blir jeg, GTA 4-RDR-GTAV-RDR2 har veldig flotte aimasjoner, jeg tror det blir traust å gå tilbake til de stive sakene fra de tidligere spillene. Og så klart musikken. Musikken i GTA IV-V falt aldri i smak for meg, for generisk og kjedelig, syns ikke talk radio sakene var like bra heller. 

Lenke til kommentar

Gleder meg sykt til dette. Husker da jeg spilte de gamle spillene at jeg irriterte meg over elendig siktesystem, bilruter som ikke kunne skytes igjennom, vanskelig drivebyshooting etc... Håper disse tingene blir fikset i de nye versjonene.

Å få mye bedre grafikk og lyssetting blir helt konge! Gleder meg som en unge til å spille disse spillene igjen i en mer moderne setting. Jeg er kanskje en av de få som er glad for at de har videreført den cartoony grafikken som var i originalene. Hadde sett dumt ut med realistisk grafikk og stive animasjoner.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...