Gå til innhold

Kan jeg kansellere bilservice?


MrCusNT

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg bestilte service og EU kontroll for noen dager siden da det var tid for EU kontroll og så tenkte jeg å ta service i samme slengen. Nå i ettertid så angrer jeg litt på at jeg bestilte service da det ikke har gått 2 år siden siste service og så har den ikke kjørt så langt. Jeg har også planer om å bytte den inn for en ny bil ut på nyåret så jeg er redd for at det vil være bortkastet med en service like føre. Derfor lurer jeg på om det er mulig å kansellere servicen? Han jeg snakket med har allerede bestilt deler så det vil vel være en kostnad for dem og levere tilbake?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
The Hulkster skrev (2 timer siden):

ikke har gått 2 år siden siste service og så har den ikke kjørt så langt

…men bremsevæske skal normalt skiftes innen 2 år uansett kjørelengde. 2 år gammel olje fortjener også å byttes da den ikke er like god som for to år siden. Uansett kjørelengde. Spesielt nå i den kalde årstiden er det viktig med olje som har gode smøreegenskaper  

Du skriver ikke hvor gammel bilen er men dersom den er gammel (:nærmere vrak enn god stand), er det ikke sikkert at neste eier vil bry seg om servicehistorikken på bilen men er den ‘relativt ny’, er det mange som ser det som et pluss at bilen har vært på service innenfor fabrikantens anbefalinger samt at  service er tatt nylig. 
 

Som Uderzo skriver så er det bare verkstedet som kan gi deg et korrekt svar på om du kan avbestille service-delen uten at det koster deg noe. Har selv pleid å angi at ‘dersom PKK ikke viser graverende (og dyre) feil, skal det også tas service på bilen’.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...