Gå til innhold

Hvilken by skal vi dra til?


Patek

Anbefalte innlegg

Hei, 

Har bestilt flybilletter til Düsseldorf i starten av Desember for en liten ferietur med et par kamerater. Planen var egentlig å dra til Dortmund, men nå er jeg litt usikker på om vi kanskje heller skal til Køln eller Düsseldorf. Noen som har noen preferanser på de byene? Hvor er det mest å se og hvor er det best uteliv? 😄

Ingen av oss har vært i området før. Skal være der fra Torsdag til Søndag.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er alltid den største byen det er mest å se; samt "best" uteliv (hva som er best er subjektivt). Jeg antar dere mer mest mangfold, størst utvalg, størst "liv og røre" - mtp uteliv. Så da er det Køln med sine 1 million innbyggere som gjelder. Dortmund har vel "kun" 350 000? Men; personlig får man ofte en mer genuin lokal opplevelse i de mindre forstedene rundt storbyen - som her er Køln.

Siden avstanden mellom de ulike byene er så liten - kan dere jo ta en dag i hver by. 

Uansett er det veldig vanskelig å svare på slike spørsmål. Hva som er bra - handler alltid om personen som ser. Preferansene til folk er like forskjellige som folk flest. Men slik du skriver; høres det ut som det er en typisk "gutta-tur" der fest og moro står øverst. Da er det Køln. :)

God tur!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...