Gå til innhold

Trump-nettverk avkledd som dårlig skjult kopi av fri programvare


Gjest Marius B. Jørgenrud

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er egentlig ikke journalistikk.

Om Trump har tenkt å basere Truth på Mastodon, så er det kanskje interessant for digi.nos lesere. I en sånn nyhetssak er det natrulig at journalisten retter det spørsmålet konkret til Trumps organisasjon: "Kommer dere til å basere Truth på Mastodon?". I så fall tipper jeg det er spennende for Mastodon – det kan fort lede til at prosjektet blir tilført ressurser. F.eks. har CERN tilført Kicad-prosjektet mye ressurser, så det er også et naturlig spørsmål å stille.

At noen har har logget seg inn måneder før Truth er på luften og roper "Forbrytelse!", er kun en sak for blokkerte Trump-hatere. Selv om det er mange slike, så må man kunne forvente at digi.no holder en viss standard.

Trump-organisasjonen har månedsvis på seg til å endre copyright message, offentliggjøre egen kildekode, eller gå på luften med en annen plattform.

Skjerpings digi.no!

  • Liker 6
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
neglesprett skrev (3 timer siden):

Alltid fasinerende å se ulvene (journalistene) godt til venstre kaste seg over alt som kan lukte politisk ukorrekt. Det kommer vel en artikkel om dette i TU også kjenner jeg meningsfascistene rett.

Prøv å dra politisk-korrekt-kortet på neste lisensrevisjon ... epic fail incoming ... :lol:

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Memento scientiam skrev (41 minutter siden):

Nei, de har ikke nødvendigvis det. Det er snart november, og de har skrevet ut vilkårene for bruk allerede, og påstår der at det er deres egne kildekode. Når de åpner opp for utvalgte brukere, kan det være ulovlig at de påstår dette. 

Det er selvfølgelig like ulovlig om det er åpent for noen eller åpent for alle. Det fins programvare som lemper på lisensvilkårene for utviklingsformål, og da er det tydelig kunngjort i disse lisensvilkårene. Det er ikke tilfelle her.

  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...