Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Jeg strever med den teoretiske delen av elektro vg1


Anbefalte innlegg

Jeg er helt ok i elektro, men jeg sliter veldig med å skjønne skjemaer og hvor jeg skal sette inn ledningen i Elenergi. Jeg er ikke god på å finne ut av noe og finne en kreativ løsning til det. Oppgaven var å koble lampe, en polet bryter og dobbel stikk kontakt til koblingsboks. Også måtte jeg finne en løsning på hvordan jeg måtte koble alt og lage et skjema for dette. Læreren sier at vi må finne løsning selv og får håpe på at det ikke kort slutter. Hvordan kobler jeg opp et sånt anlegg, hvordan lager jeg et skjema for alt dette og faktisk skjønne hva som egentlig skjer teoretisk, og hvor kabler skal kobles. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg antar det er en fjerlinjeskjema du spør om. Du må begynne med å plasse ut symbolene for koblingsboks, bryter, stikk osv først, også tegner du jord, L og N mellom komponentene. Jeg vet ikke hvor mye du har gjort selv, men du må prøve og begynne et sted.

Jeg slengte sammen et utgangspunk til deg, du kan se på det om det er noe til hjelp.eksempel.jpg.a97250af86af38cadf459109bb235b27.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...