Jump to content
mohamfjq

Jeg strever med den teoretiske delen av elektro vg1

Recommended Posts

Jeg er helt ok i elektro, men jeg sliter veldig med å skjønne skjemaer og hvor jeg skal sette inn ledningen i Elenergi. Jeg er ikke god på å finne ut av noe og finne en kreativ løsning til det. Oppgaven var å koble lampe, en polet bryter og dobbel stikk kontakt til koblingsboks. Også måtte jeg finne en løsning på hvordan jeg måtte koble alt og lage et skjema for dette. Læreren sier at vi må finne løsning selv og får håpe på at det ikke kort slutter. Hvordan kobler jeg opp et sånt anlegg, hvordan lager jeg et skjema for alt dette og faktisk skjønne hva som egentlig skjer teoretisk, og hvor kabler skal kobles. 

Share this post


Link to post

Jeg antar det er en fjerlinjeskjema du spør om. Du må begynne med å plasse ut symbolene for koblingsboks, bryter, stikk osv først, også tegner du jord, L og N mellom komponentene. Jeg vet ikke hvor mye du har gjort selv, men du må prøve og begynne et sted.

Jeg slengte sammen et utgangspunk til deg, du kan se på det om det er noe til hjelp.eksempel.jpg.a97250af86af38cadf459109bb235b27.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...