Gå til innhold

Trump kunngjør eget sosialt nettverk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
4 hours ago, Tåkefyrste said:

Så bra, verden trenger et sosialt medium der eierne ikke bestemmer hva man har lov å mene.

Det er ingen eiere som bestemmer hva brukerne av deres sosiale medier har lov til å mene. De har, selvfølgelig, retningslinjer mot å spre løgner, bedrive svindel++ Noe annet ville vært fryktelig uansvarlig.

  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (6 timer siden):

Lurer på om dette betyr slutten på de sjarmerende pressemeldingene han kommer med for tiden.

FCEVCr_XsAcDQtA?format=jpg&name=large

Hvis noen lurer - ja, det er faktisk ekte.

Selv om det er Trump som skrev det og selv om jeg ikke er noen fan av Trump er det ikke alt han skrev feil av den grunn selv om det ikke er særlig "diplomatisk" av en som ønsker å gjentoppta presidentembede. C.P og andre i Bush-regjeringen presenterte bevisst løgner for å starte en krig som kostet hundretusenvis av umennesker livet. Synes det har blitt vel mye hyllester av Bush og hans medsammensvorne for tiden. Bare fordi de har kritisert Trump er de forbrytelsene de har begått mot menneskeheten forsvunnet? DJeg mener personelig at alle de ansvarlige for Irak-krigen hører alle hjemme i fengsel med livstidsdommer. Jeg synes det å ha ansvar for krigsforbrytelser er verre enn å skrive noe slemt på Internet for å si det mildt.

Og det Trump skrev er atskillig mildere enn beskrivelsen Olof Palme i sin tid hadde på de ansvarlige for Vietnamkrigen. Bare fordi Trump kritiserer noen betyr det ikke aturomatisk at de han kritiserer er fantastiske personer med stort krav på respekt og vakker omtale bare fordi de har gått bort. Selv om jeg ikke ville ha skrevet slikt med en gang noen er død.

Men jeg regner ikke med at det sosiale mediet til Trump blir noe mer tolerant for de med meninger som støttes av de som er uenige med den leiren. Blir nok som alle slike medier, man kaster ut de man er uenige med.

Jeg kan legge til at jeg har sett poster på Facebook - av venstreorienterte debattanter vel å merke - som er langt mindre respektfull for å si det slik om Powell og nylig avdøde Donald Rumsfeld som også var en medskyldig i Irak-krigen. Så det er kanskje oppsiktsvekkende at en tidligere president skriver slikt så bastant.

 

Endret av Morromann
Retter opp i dåtlige formuleringer og krast språk
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Alt det er helt irrelevant. Det er en mann som nettopp har dødd. Meldingen er forferdelig respektløs ovenfor familie og etterlatte uavhengig av hva man synes om Powell og hva han har gjort. Han kan kritisere Powell så mye han vil for politisk vinning uten at det trenger å være i en pressemelding i forbindelse med hans død.

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Trump vil ha et sosialt nettverk som en ukritisk propaganda-kanal først og fremst for seg selv og som ingen kan stoppe.

Han ønsket jo å fjerne alle sosiale nettverk når de ikke ønsket å være mikrofonstativ for hans alternative nyheter eller udemokratiske oppfordringer som er direkte kritikk imot han selv.

En kan jo selvfølgelig stille spørsmål om hvor bra facebook og instagram er, men det er lite relevant i dette tilfelle imho.

Det er flust av "truth" websider, men å lage et "truth" antisosialt nettverk er et skritt videre. Det er ikke overraskende om dette blir å fungere for å fange opp de "sannhets-søkende" supporterene.

Endret av vidor
  • Liker 1
Lenke til kommentar
34 minutes ago, PosteMonopolet said:

Kanskje vi endelig får et sosialt nettverk uten unødvendig sensur?

Eller kanskje det heller sensur tilpasset Trump politikk?

Fra TRUTH Social's Terms of Service :

We reserve the right to, in our sole discretion and without limitation, refuse, restrict access to, limit the availability of, or disable (to the extent technologically feasible) your access or any of your contributions or any portion thereof ... WE MAY TERMINATE YOUR USE OR PARTICIPATION IN THE SITE OR DELETE YOUR ACCOUNT AND ANY CONTENT OR INFORMATION THAT YOU POSTED AT ANY TIME, WITHOUT WARNING, IN OUR SOLE DISCRETION.

Og ikke minst denne fine delen her under delkapittelet "Prohibited activities" (er egentlig i caps, men jeg nekter å skrive i Trump språk):

23. disparage, tarnish, or otherwise harm, in our opinion, us and/or the Site

EDIT: Glemte denne fine delen her også, med tanke på hva Trump gjorde altfor ofte da han twitret

20. upload or transmit (or attempt to upload or to transmit) viruses, Trojan horses, or other material, including excessive use of capital letters and spamming (continuous posting of repetitive text), that interferes with any party’s uninterrupted use and enjoyment of the Site or modifies, impairs, disrupts, alters, or interferes with the use, features, functions, operation, or maintenance of the Site.

Endret av shockorshot
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...