Gå til innhold

Er det å ha blitt religiøs, vært flyktning eller vært narkoman .....


Gjest Slettet+6132

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+6132

kvalifikasjoner, en evne, et yrke, en plattform for ansvarsfulle verv og stillinger. Vi kan ha empati og respekt for slike, men jeg mener at de ikke skal settes inn i viktige stillinger og verv fordi de har en frivillig personlig livsstil, en traumatisk fortid (kanskje), en tilbakelagt sykdom (kanskje) og andre antatte erfaringer som ikke kan måles eller dokumenteres. Det er nemlig ikke alle flyktninger som har opplevet mye fælt. Det er ikke alle religiøse som har evner eller utdannelse i psykologi og andre universitetsfag (som en norsk prest). Ikke alle narkomane er avvent, jeg vil heller si at en narkoman vil alltid være en narkoman selv om hxn ikke tar stoff nå (kanskje). 

Mange syns å ville fremme stakkarslige mennesker som kvalifiserte. At de liksom har gjort seg fortjent til noe. Jeg savner begrunnelser for at personer uten reelle kvalifikasjoner kan tre rett inn i viktige stillinger og verv.

Jeg ønsker dem alt godt, men ønsker dem ikke inn på Stortinget i Norge.

Den nye regjeringen er et positivt steg i retning økende mangfold på Stortinget, skriver Vegar Jørgenstuen i dette innlegget. 

Nei, Vegar, vi trenger IKKE et Storting med mange "representanter" som Marian Hussain:  https://www.utrop.no/plenum/ytringer/278266/  Hun representerer i tilfelle bare noen få muslimer av denne lille fraksjonen i Norge ("Islam" og muslimer er minst 30 ulike fraksjoner/stammereligioner) Da måtte i hvert fall de ca 40 ulike andre religionene og fraksjonene i Norge få en plass eller ti. Og somaliere som nå har ca 100 foreninger i Oslo, en for hver landsby/klan, som ikke "alltid" er venner.

Østerrike har nylig forbudt den største, mest korrupte og menneskefiendtlige organisasjonen i verden. I Norge fins tre store organisasjoner som har direkte kontakter til denne og til Saudi Arabias søkkrike prinser og direkte profet-etterkommere.

I Skandinavia har myndighetene et nokså annerledes syn på islams plass i samfunnet enn i Europa ellers.

I Sverige er det eksempelvis inngått avtaler som skal sikre økt muslimsk innflytelse på alle samfunnsområder.  Avise Expressen har tidligere omtalt dette slik: Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.

Mange mener dette er grep fra politikerne for å sikre støtte fra de stadig flere velgere i landet som har muslimsk bakgrunn.

Fra norske myndigheter er det ikke kunngjort noen planer om forbud mot organisasjoner som Det muslimske brorskapet. Få tror dette vil stå høyt på agendaen til en mulig ny, rødgrønn regjering fra høsten av.

Overalt der de skjeggete, dystre korrupte gamle menn har fått feste har de stjålet og rasert alt de har fått tak i og samarbeidet om å plyndre hele land og folk. menneskeliv og menneskerettigheter har liten verdi for dem.

https://sv.gatestoneinstitute.org/17821/araber-muslimska-brodraskapet 

I Norge finnes tre organisasjoner som har direkte koblinger til denne  forsamlingen av samvittighetsløse, inkompetente tyver og plyndrere.

https://www.document.no/2021/07/14/osterrike-forst-i-europa-med-a-forby-det-muslimske-brorskapet 

https://play.tv2.no/programmer/fakta/dokument-2-det-muslimske-brorskap-1340069.html Dette programmet er skjult bak en betalingsvegg nå. Produsert av TV2. 

https://www.aljazeera.com/news/2021/7/12/egypt-upholds-life-sentences-for-10-muslim-brotherhood-figures 

https://www.aljazeera.com/opinions/2021/6/24/why-is-austria-coming-after-the-muslim-brotherhood 

Endret av Slettet+6132
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+6132

Det er dessuten tvilsomt om Marian Hussain vil være populær i alle de andre fraksjonene av islam i Norge. Så hun er ingen representant for noen andre enn seg selv og sine få slektninger og venner. 

Abid Raja er ikke populær blant sine egne en gang..... Han er en snobb som bruker kastenavnet Raja som etternavn, en levning fra et gammelt føydalsamfunn i India i kolonitida. 

Vi snakker om svært snevre interesser. 

Ja det er sant:  80% av innvandrere i Oslo stemmer Arbeiderpartiet fordi de tror det er et parti for arbeidere.... da blir de lurt gitt. Offentlig ansatte er nærmere sannheten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...