Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tinder er skadelig for menn.


Anbefalte innlegg

Trotters skrev (7 timer siden):

Sosiale ferdigheter er nødvendige, uansett om du sjekker på byen, på bussen, på butikken, på nett, eller i andre sammenhenger.

Og det får man ikke ved å sitte bak en skjerm. Årsaken til at det blir vanskeligere og vanskeligere for menn på datingfronten er fordi de sosiale ferdighetene blir dårlig og det er et direkte resultat at folk sitter bak pc skjermen eller mobilskjermen fremfor å være sosial, men ærlig talt det er gått så langt at folk sitter på mobilen selv når de er med andre folk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
PerBertil skrev (På 13.10.2021 den 12.16):

Årsakene til at svarene blir rettet mot meg er fordi vi lever i et fullstendig forstoppet samfunn der man ikke klarer å debattere uten personangrep.

 

PerBertil skrev (På 13.10.2021 den 12.37):

Har du lesevansker? Eller gidder du ikke lese hva jeg skriver?

Takk for at ditt eget bidrag til en saklig debatt. Forbilledlig, må jeg si.

 

PerBertil skrev (På 13.10.2021 den 12.19):

Min påstand var at Tinder i overført og i praktisk betydning er ren kapitalisme har du ikke motsagt i det hele tatt, selv om du klart antyder at du tilhører gjengen som mener det er en veldedighetsapp.

Nei, det antyder jeg ikke. Det er du som antyder at jeg mener Tinder er en veldedighetsapp. Jeg har ikke skrevet noen ting i den retningen i det hele tatt. Hvorfor bygger du slike stråmenn?

 

PerBertil skrev (På 13.10.2021 den 12.43):

Nettopp. At folk her inne tror Tinder er laget av veldedige årsaker er for helt absurd.

Igjen, jeg har ikke sett én eneste person her inne som faktisk hevder dette, men du gjentar denne påstanden i det uendelige. Har du ingen gode poeng å komme med uten å ty til slike stråmenn?

PerBertil skrev (På 13.10.2021 den 12.42):

Jeg har heller ikke uttalt at jeg prøver å får match med de topp 20% damene, heller ikke har jeg uttalt at jeg synes dette er urettferdig. Det er en ren stråmmansargumentasjon fra deg.

Er det virkelig det? Jeg kommer tilbake til dette.

PerBertil skrev (På 13.10.2021 den 12.37):

Konklusjonen min er resultatet av summen av mine erfaringer og det jeg baserer på undersøkelser samt andre jeg kjenner. En konklusjon er ikke endelig og er åpen for diskusjon.

På hvilken måte er du åpen for en diskusjon? Hvis noen ikke deler din oppfatning kommer du med beskyldninger og stråmenn. Du påstår andre mener Tinder er en veldedighetsapp, og når folk tolker dine vage utspill på en annen måte enn du mener så blir du krakilsk og beskylder dem for lesevansker eller for ikke å gidde å lese hva du skriver. Når du kommer med konkrete eksempler på dine opplevelser fra Tinder, og jeg svarer på disse utspillene dine, så er ditt eneste svar at du er ikke på Tinder. Som her:

PerBertil skrev (På 13.10.2021 den 12.16):

Dette er tull. Denne tråden handler om Tinder, ikke min personlige frustrasjon. Jeg er ikke frustrert over Tinder, jeg har ikke Tinder. Så det er ikke noe å være frustrert over.

Hvordan mener du dette kan kalles å være åpen for diskusjon? Hele veien går du inn for å kvele enhver form for diskusjon. Du har opplest fasit, og alle som er uenige med deg lager du en eller annen karakteristikk av eller om. Du putter dem i en sekkebetegnelse som du siden kan angripe.

PerBertil skrev (På 13.10.2021 den 12.37):

Har du lesevansker? Eller gidder du ikke lese hva jeg skriver?

Hvis du mener jeg har oversett noe du har skrevet så får du vise til hva jeg har oversett. Det bringer diskusjonen fremover. Tomme spørsmål om jeg ikke leser hva du skriver, uten å vise meg hva du mener jeg har oversett, fungerer dårlig. Jeg har nemlig et inntrykk av at du tror du har skrevet noe annet tidligere enn det du faktisk har skrevet, og deretter går du langt i å forsøke å idiotforklare alle som er uenige med deg eller som feiltolker deg.

Kommunikasjon har noen ganske enkle basisprinsipper. Et av dem er at det er avsender som har ansvaret for å forsikre seg om at budskapet sitt er oppfattet korrekt av mottakeren. Der mener jeg du har en lang vei å gå.

Ikke minst har du en utrolig lang vei å gå på å følge dine egne tankevekker. Du kaster ut det ene og det andre av argumenter og påstander. Når andre så tar tak i disse og svarer, så virker du mest opptatt av å bare si at dette ikke stemmer. Som her. Du skrev opprinnelig:

Sitat

Drar man ut på byen, eller man finner en fritids aktivitet eller møter folk på skole og arbeidsplass er sjansene mye større for å møte noen man trives med.

Så svarte jeg:

Trotters skrev (På 13.10.2021 den 5.59):

Hva baserer du denne påstanden på, hvis du selv ikke lykkes med å finne en dame på byen?

Glemmer du selv hva du har skrevet tidligere?

Til dette så svarer du:

PerBertil skrev (På 13.10.2021 den 12.29):

Har jeg sagt at "byen" som i pubben eller nattklubber er det eneste stedet man kan møte kvinnfolk? Jeg anser nattklubber som en ganske dårlig arena for å finne seg en partner. Med å komme seg ut mener jeg å i jobbsammenheng, skole, fritidsaktiviteter hvor som helst.

Nei, du har ikke sagt at "byen" er det eneste stedet, men "byen" var innledningsvis blant dine eksempler på bedre sjekkesteder. "Byen" har aldri vært mitt argument. Det var ditt argument. Likevel kommer du altså opp med nye stråmenn i denne diskusjonen, slik som dette:

PerBertil skrev (På 13.10.2021 den 12.29):

At folk ikke klarer å tenke annet enn fylla og en app på telefonen for å finne dame/mann, anser jeg som et samfunnsproblem og en bekreftelse på at mine uttalelser er riktig. Kanskje man kan kalle denne kollektive mangelen på kreativitet og selvbegrensningen en "kulturell forstoppelse"?

Det er du som har brukt Tinder. Det er du som sier man har bedre sjans på å møte noen man trives med ved å gå på byen. Likevel lager du et stråmannsargument rundt det at (andre) folk gjør disse tingene kanskje kan kalles "kulturell forstoppelse".

Ser du ikke selv hvordan du hele tiden prøver å lage negative karakteristikker om andre, som i tillegg rammer deg selv minst like hardt? Du hevder du er ute etter å diskutere, men for meg virker det som om du er totalt blottet for refleksjon rundt din egen oppførsel.

Dette inntrykket har jeg hatt helt siden jeg begynte å lese i denne tråden. Du har en fremtoning, en oppførsel og en måte å omtale andre på som jeg finner ganske usmakelig, og jeg blir ikke overrasket hvis mange damer sitter med det samme inntrykket. Du prøver hele tiden å finne eksterne grunner og forklaringer til hvorfor du ikke lykkes. Du sier du ikke gidder å nedlegge innsatsen som kreves for å lykkes.

Som jeg har sagt før. Du kan ikke tvinge folk til å like deg. Til å velge deg.

Du sier du ikke får noen dates (eller kontakt med damene) på byen, så byen funker ikke for deg. Fair enough.

Du sier du har fått flere dates på Tinder. Det betyr i prinsippet at Tinder fungerer. At disse datesene aldri ble mer enn en første date handler ikke om at Tinder ikke fungerer. Det handler om manglende kjemi mellom deg og de du var på date med.

Som jeg har sagt før:

Trotters skrev (På 13.10.2021 den 5.26):

Det er ikke Tinder som gir folk dårlig selvtillit, slik du hevder. Det er dating generelt. De som ikke lykkes med dating opplever dette like nedslående og frustrerende, uansett hvilken arena nederlagene skjer på. Tinder har ifølge deg selv hjulpet deg å få deg flere dates, men likevel skrinlegger du Tinder, fordi sluttresultatet ikke svarer til forventningene dine.

Når man får seg en date, uansett om dette skjer via Tinder, Sukker, Match, JustKiss eller andre tjenester, så slutter det faktisk der og da å handle om den aktuelle tjenesten. Da handler det om et fysisk møte mellom to personer. En arena hvor du mener du har suksess.

PerBertil skrev (På 13.10.2021 den 12.30):

Poenget er at jeg KUN har lykkes i virkeligheten og aldri på datingtjenester.

Men jeg antar dette ikke betyr at du lykkes med hver eneste dame du møter i virkeligheten, eller hver eneste dame du har møtt i virkeligheten, og som du har likt veldig godt? For hvis det er tilfelle, så har du vært mye heldigere enn stort sett alle andre menn og kvinner.

Det virker som om du har helt andre forventninger til suksessrate når kontakten oppstår gjennom en app som Tinder. Der har nok ikke Tinder stort å bidra med, annet enn å skape en initiell kontakt, og det har jo Tinder lykkes med, også for deg. Deretter ligger ansvaret på deg for hva denne kontakten fører til. Om du innledningsvis hadde møtt denne dama på byen, på bussen, på jobben, på skole eller fritidsaktiviteter er faktisk underordnet.

Hvorfor mener du at en Tinder-date ikke er å møte en kvinne personlig?

PerBertil skrev (På 13.10.2021 den 12.37):

Jeg har gjort det klart at jeg har KUN hatt suksess ved å møte kvinner personlig. Tinder har ikke funket overhode. Å få en "date" er da helt ubrukelig om det ikke fører til noe. Tinder fungerer ikke 20%. Vi sier heller at å møte folk personlig funker 100% og Tinder funker 0%.

Avslutningsvis gjentar jeg noe jeg har skrevet før:

Trotters skrev (På 13.10.2021 den 5.26):

Jeg personlig bryr meg lite om hvilke tjenester du bruker, eller om du bruker noen tjenester i det heletatt. Jeg tar ikke Tinder i forsvar på noen måte, men jeg tror du er nødt til å vurdere både dine egne forventninger til slike tjenester, og revurdere hvordan du bruker disse.

Jeg ønsker deg uansett lykke til, og håper du møter en partner som du ønsker å dele hverdagen med, og at dette ønsket er gjensidig.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
PerBertil skrev (På 1.10.2021 den 2.36):

Jeg er enig med deg at desperasjon er et stort problem. Men dette er jo ikke noe kvinner ser via Tinder, med mindre gutten formulerer seg utrolig dumt. Det er faktisk veldig vanskelig å få kjemi og en god tone på Tinder slik jeg ser det, da det er umulig å se hvordan motparten reagerer med kroppsspråk, ansiktsutrykk og tonefall. Dette gjør det fryktelig vanskelig å kommunisere. Kvinner er etter min erfaring langt mer tafatte med profiler og meldinger enn mannfolk, noe som gjør det svært vanskelig for menn og kommunisere og til og med starte samtale. Ghosting og sletting av matcher er noe etter min erfaring kvinner gjør ofte for veldig lite.

Gjelder ikke disse utfordringene og begrensningene uansett hvilken nettdating du bruker?

PerBertil skrev (På 1.10.2021 den 1.05):

Jeg vurderer selv å prøve enten match, møteplassen eller Sukker, men dette krever litt forarbeid og undersøking for å se hvilken som er best eller om det er verdt det. Ellers vil jeg komme meg ut å treffe kvinner på den måten.

 

PerBertil skrev (På 1.10.2021 den 2.16):

Av internet dating vil jeg heller anbefale nettsider som møteplassen og match.com og liknende. Tross betalingsmur. Kan man sende meldinger til hvem man vil og man kan se alle. Langt enklere. Det er begrenset med profiler, men tross alt i alt noe mye enklere. Men det både beste og enkleste, men kanskje også samtidig det vanskeligste og mest utfordrende.

På hvilken måte løser disse andre nettstedene (du så varmt anbefaler) disse utfordringene du lister opp som utfordringer på Tinder (som kroppsspråk, ansiktsuttrykk, tonefall, få kjemi og god tone, at kvinner er mer tafatte med profiler og meldinger, utfordringer med ghosting / blokkering, etc)?

Spurt på en annen måte: På hvilket grunnlag er det du anbefaler Match, Møteplassen, Sukker eller liknende foran Tinder?

Endret av Trotters
Lenke til kommentar
Trotters skrev (4 timer siden):

Men jeg antar dette ikke betyr at du lykkes med hver eneste dame du møter i virkeligheten, eller hver eneste dame du har møtt i virkeligheten, og som du har likt veldig godt? For hvis det er tilfelle, så har du vært mye heldigere enn stort sett alle andre menn og kvinner.

Det skulle forutsi at at jeg prøver meg på eller har interesse for alle kvinner jeg møter i virkeligheten. Det tror jeg ikke gjelder for noen uansett kjønn, bakgrunn eller personlighet.

Lenke til kommentar
Trotters skrev (4 timer siden):

Du sier du har fått flere dates på Tinder. Det betyr i prinsippet at Tinder fungerer. At disse datesene aldri ble mer enn en første date handler ikke om at Tinder ikke fungerer. Det handler om manglende kjemi mellom deg og de du var på date med.

Nei, jeg mener ikke det beviser at Tinder fungerer. Suksess forutsetter resultater, noe det ikke ble. Derfor mener jeg dette er feil å si. Jeg anså det ikke som date den gangen heller, men mer uformelle møter med folk jeg kanskje kan bli mer kjent med.Men akkurat hva man kaller det er helt irrelevant. Jeg kan derfor si at Tinder ikke funker for meg, og det er ikke noe grunn til å innbille seg at det vil gjøre det heller da jeg har prøvd det helt ut, til det punkt at det ikke finnes noen å sveipe på i 1000 kms omkrets omtrent. Så det legger jeg bak meg. Verdt et forsøk, men det funket ikke for meg.

Lenke til kommentar
Trotters skrev (4 timer siden):

Dette inntrykket har jeg hatt helt siden jeg begynte å lese i denne tråden. Du har en fremtoning, en oppførsel og en måte å omtale andre på som jeg finner ganske usmakelig, og jeg blir ikke overrasket hvis mange damer sitter med det samme inntrykket. Du prøver hele tiden å finne eksterne grunner og forklaringer til hvorfor du ikke lykkes. Du sier du ikke gidder å nedlegge innsatsen som kreves for å lykkes.

Det er jeg som er blitt kalt incel, og at folk har antydet at Tinder er helt topp og meningene mine om tinder kun er et eget resultat av min egen mislykkethet med damene og sånne ting som gjør at jeg mener det. Du har også antydet det siste fremfor å diskutere noe rundt den faktiske problemstillingen her, derfor er det ikke noe grunn til å være noe mer saklig eller hyggelig tilbake. Dette har kun vært en persondebatt om meg, med noen unntak i tråden her.

"Du sier du ikke gidder å nedlegge innsatsen som kreves for å lykkes."
Jeg har prøvd, men jeg har konkludert at for min del er det ikke noe vits å anstrenge meg for noe damene ikke trenger å anstrenge seg for. Men det du sier antyder at det skulle være en allmenn ting at alle menn kan lykkes på Tinder om de legger inne en stor innsats. Noe jeg mener objektivt sett ikke er tilfelle. Ha en god nok profil og du lykkes like bra som alle andre......sånn funker det ikke. Og slik funker ingen andre ting her i livet heller. Det finnes ingen "equality of outcome" for noen ting i denne verden.

Lenke til kommentar
Trotters skrev (4 timer siden):

På hvilken måte løser disse andre nettstedene (du så varmt anbefaler) disse utfordringene du lister opp som utfordringer på Tinder (som kroppsspråk, ansiktsuttrykk, tonefall, få kjemi og god tone, at kvinner er mer tafatte med profiler og meldinger, utfordringer med ghosting / blokkering, etc)?

Spurt på en annen måte: På hvilket grunnlag er det du anbefaler Match, Møteplassen, Sukker eller liknende foran Tinder?

Alt har sine fordeler og bakdeler. Men en betydelig forskjell er at man kan se alle som er på disse mer tradisjonelle datingsidene på internet. De har heller ikke algoritmer som saboterer deg for å tjene mer penger, selv om dessverre så er alle disse nettsidene bak betalingsmur for å kunne bruke dem i det hele tatt. Det eneste jeg ser av fordel på tinder over disse er kvantitet og mer gratisting. Man har også langt mindre plass å skrive på med Tinder. Dessuten er ofte de såkalt gode tinderprofilene mer kompliserte greier enn disse nettsidene der man skriver mer om seg selv.

Lenke til kommentar

Det jeg synes er komisk er at det nå har kommet flere artikler i mediene hvor kvinner klager over at de ikke finner kjærlighet. Sex for en kvinne er lett å finne. Men kvinner i vesten har blitt så kravstore til menn at knapt noen slipper gjennom nåløyet, og kvinner flest er tilsynelatende ikke realistiske med sine forventninger til partner. Sansyneligvis også en grunn til at mange fler menn enn kvinner i vesten finner en partner ifra utlandet.

Men om det er slik at kanskje 20% av menn får kanskje 80% av kvinner og det biologiske imperativet er at de skal spre genene sine... altså være fuckbois... hvorfor skulle de slå seg til ro? De får jo i pose og sekk, mens de andre 80% må jobbe for det. Uansett ville de aller fleste kvinner, og de aller fleste menn, stå igjen uten partner med mindre man firer på kravene.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Trotters skrev (4 timer siden):

Da handler det om et fysisk møte mellom to personer. En arena hvor du mener du har suksess.

Jeg mener ikke jeg har suksess på fysisk møte med to personer, det har jeg aldri hevdet. Jeg har derimot sagt at det er kun der jeg har lykkes før. Om jeg har suksess der antyder jo at jeg har masse suksess der noe som ikke er tilfelle.

Lenke til kommentar
Outlier skrev (2 minutter siden):

Det jeg synes er komisk er at det nå har kommet flere artikler i mediene hvor kvinner klager over at de ikke finner kjærlighet. Sex for en kvinne er lett å finne. Men kvinner i vesten har blitt så kravstore til menn at knapt noen slipper gjennom nåløyet, og kvinner flest er tilsynelatende ikke realistiske med sine forventninger til partner. Sansyneligvis også en grunn til at mange fler menn enn kvinner i vesten finner en partner ifra utlandet.

Men om det er slik at kanskje 20% av menn får kanskje 80% av kvinner og det biologiske imperativet er at de skal spre genene sine... altså være fuckbois... hvorfor skulle de slå seg til ro? De får jo i pose og sekk, mens de andre 80% må jobbe for det. Uansett ville de aller fleste kvinner, og de aller fleste menn, stå igjen uten partner med mindre man firer på kravene.

Ja, og disse leserinnleggene fra kvinner er gjerne fullt av anklagelser og generaliseringer om menn generelt, når de egentlig snakker om de mennene de har vært borti. Kvinner har 40 guttevenner som de har friendzonet, så har de vært med den ene badboyen og fuckboien etter den andre fordi du finner de mer spennende, og så sutrer de over at menn generelt er en gjeng med rasshøl som bare vil knulle og utnytte kvinners følelser. Alt dette når feilen egentlig ligger i at de har dårlig smak i menn.

En del av disse kvinnene ligger med fuckbois, og skaper dermed incentiver for at fuckbois skal fortsette å være det. Det funker helt enkelt å være badboy og fuckboi. Ikke fiks noe som ikke ødelagt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Just now, PerBertil said:

En del av disse kvinnene ligger med fuckbois, og skaper dermed incentiver for at fuckbois skal fortsette å være det. Det funker helt enkelt å være badboy og fuckboi. Ikke fiks noe som ikke ødelagt.

 

Jeg ble ikke fuckboi før jeg var godt voksen. Giftet meg ung og forsøkte å gjøre alt riktig. Ble forlatt av kona som i stedet gikk for en bad boy. Det varte selvfølgelig ikke. Nå er hun ufruktbar etter kreft, deprimert og syter og klager på meg og at jeg bare dater yngre kvinner.

Jeg var lenge bitter, but if you can't beat 'em, join 'em. Gikk ned masse i vekt, la på meg mye muskler, blant annet med anabole steroider. Nå er jeg 41 og ligger med masse kvinner i 20-årene. Ser ingen grunn til å slutte med det heller med mindre jeg finner "den rette". Problemet er nå at kravene for "den rette" er omtrent like høye hos meg som hos vestlige kvinner 😂

Oh the irony.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Outlier skrev (1 minutt siden):

 

Jeg ble ikke fuckboi før jeg var godt voksen. Giftet meg ung og forsøkte å gjøre alt riktig. Ble forlatt av kona som i stedet gikk for en bad boy. Det varte selvfølgelig ikke. Nå er hun ufruktbar etter kreft, deprimert og syter og klager på meg og at jeg bare dater yngre kvinner.

Jeg var lenge bitter, but if you can't beat 'em, join 'em. Gikk ned masse i vekt, la på meg mye muskler, blant annet med anabole steroider. Nå er jeg 41 og ligger med masse kvinner i 20-årene. Ser ingen grunn til å slutte med det heller med mindre jeg finner "den rette". Problemet er nå at kravene for "den rette" er omtrent like høye hos meg som hos vestlige kvinner 😂

Oh the irony.

Jeg har aldri vært en fuckboi og kommer med 100% garanti aldri å bli det. Veldig glad jeg aldri har vært gift da jeg er kun 28.

Er du ikke litt for gammel til å ligge med vinner i 20 årene? Men uansett heller det enn damer i 50 årene selv om det sikkert har sine fordeler også.

Steroider er vel neppe å anbefale.

Men du er definitivt inne på noe her.

Lenke til kommentar
2 minutes ago, PerBertil said:

Jeg har aldri vært en fuckboi og kommer med 100% garanti aldri å bli det. Veldig glad jeg aldri har vært gift da jeg er kun 28.

Er du ikke litt for gammel til å ligge med vinner i 20 årene? Men uansett heller det enn damer i 50 årene selv om det sikkert har sine fordeler også.

Steroider er vel neppe å anbefale.

Men du er definitivt inne på noe her.



Ja, når jeg sier fuckboi, så mener jeg egentlig bare litt tilfeldige og useriøse forhold. Jeg gir sjelden noen forhåpninger om noe mer enn det. Og det er jo ærlig nok, mener jeg. Men sånn ut i fra hva kvinner mener konstituerer fuckbois, så er jeg nok det.

Jeg giftet meg når jeg var 24, og det var en stor feil.

Det rare med å bli eldre er at du ikke føler deg eldre. Når jeg var 20-30 skjønte jeg meg ikke på kvinner som var sammen med 40 åringer heller. Kvinner har litt andre prioriteter. De er gjerne modnere enn jevnaldrende menn. Menn er f.eks fruktbare stort sett hele livet, og menn utvikler ikke like mange aldringstegn.

Farene ved steroider er veldig overdrevet - forutsatt at de brukes riktig hvilket de færreste gjør.

Lenke til kommentar
Outlier skrev (9 minutter siden):

Når jeg var 20-30 skjønte jeg meg ikke på kvinner som var sammen med 40 åringer heller. Kvinner har litt andre prioriteter. De er gjerne modnere enn jevnaldrende menn. Menn er f.eks fruktbare stort sett hele livet, og menn utvikler ikke like mange aldringstegn.

Selv gruer jeg meg til å bli 30 og jeg føler egentlig at 23 er et absolutt minimum med tanke på kvinnes alder så og si.🤣

  • Liker 1
Lenke til kommentar

For meg er tinder bare et verktøy. Noen er gode til å bruke dette verktøyet, andre er det ikke. Noen har selvsagt også bedre forutsetninger.

Jeg vil likevel tørre å påstå at nesten alle lett kan møte oppegående, bra damer via tinder om en ikke ser ut som en klein sosiopat på bildene. Har aldri vært på en dårlig date, og har utelukkende positive erfaringer med tinder.

(Helt vanlig utseende).

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Schweigaard skrev (1 minutt siden):

Jeg vil likevel tørre å påstå at nesten alle lett kan møte oppegående, bra damer via tinder om en ikke ser ut som en klein sosiopat på bildene. Har aldri vært på en dårlig date, og har utelukkende positive erfaringer med tinder.

Nei, det mener jeg er feil. Mange har helt fine bilder som ikke er selfier og har null suksess. Da er tiden inne for å prøve andre metoder.

Lenke til kommentar
PerBertil skrev (På 1.10.2021 den 0.17):

-

Tinder gold var noe av det beste eg har brukt penger på. 

Suksess varierer fra land til land (flyttet mye pga jobb) og kva du har å tilby. Det gjelder både utseende og personlighet.
Så er det også slik, om du er "3/10" og er 40 år gammal, men liker kun 8/10 og oppover 25 og yngre... vel.. er det rart du får ingen match?
Ha noen gode bilder av deg selv, helst ikkje 10 år gamle. Har sett på tinder til ei venninne, der var det fleire 30+ som brukte bilder fra det var 18-20. Skriv litt om deg på bio. Velg jevngamle og ca same utseende som du. Når du først for match - kom på noe spennande å prate om. Flytt samtalen til viber/msnger, så en date på byen. 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
aomt skrev (30 minutter siden):

Tinder gold var noe av det beste eg har brukt penger på. 

Suksess varierer fra land til land (flyttet mye pga jobb) og kva du har å tilby. Det gjelder både utseende og personlighet.
Så er det også slik, om du er "3/10" og er 40 år gammal, men liker kun 8/10 og oppover 25 og yngre... vel.. er det rart du får ingen match?
Ha noen gode bilder av deg selv, helst ikkje 10 år gamle. Har sett på tinder til ei venninne, der var det fleire 30+ som brukte bilder fra det var 18-20. Skriv litt om deg på bio. Velg jevngamle og ca same utseende som du. Når du først for match - kom på noe spennande å prate om. Flytt samtalen til viber/msnger, så en date på byen. 

 

Jeg skal ikke bruke Tinder. Tror faktisk Tnder gold og platinum er det mest bortkasta jeg har brukt pengene på.

Jeg anslår meg selv til 5,5/10 eller 6/10 og er 28 år. Ganske gjennomsnittlig og helt grei alder, ikke for ung men heller ikke for gammel. Jeg hadde ganske greie bilder også og prøvde mange forskjellige bioer.

Jeg skjønner ikke hvorfor folk gir meg Tinderråd når jeg ikke skal bruke tinder.🙃

Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
  • Uderzo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...