Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Ulyd og heftig risting . Bankelyder


StianGT

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg fylte ca 10 liter på bilen på tom tank. Etter omtrent 3 minutters kjøring kom det bankelyder og bilen ristet mye. Stoppet inn til siden for å sjekke om det var noe galt med ett av hjulene (foran), men så bra ut. Kjører vidre, men bankelyden og ristingen ble bare verre. Så kjørte den hjem igjen. Stoppet bilen i gården, og startet den igjen etter ca 5 minutter. kjørte den da ca 10 min. Hadde ingen problemer med å starte, men ristingen og lydene ble bare verre. Er en Volvo v60 14mod. Kan det være at jeg klarte og fylle Bensin istede for Diesel ?  Er det noe lignende symptomer ? Er ganske sikker på at jeg fylte Diesel , men samtidig er det litt merkelig at dette skjedde rett etter tanking ? 
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
StianGT skrev (10 minutter siden):

Jeg fylte ca 10 liter på bilen på tom tank. Etter omtrent 3 minutters kjøring kom det bankelyder og bilen ristet mye. Stoppet inn til siden for å sjekke om det var noe galt med ett av hjulene (foran), men så bra ut. Kjører vidre, men bankelyden og ristingen ble bare verre. Så kjørte den hjem igjen. Stoppet bilen i gården, og startet den igjen etter ca 5 minutter. kjørte den da ca 10 min. Hadde ingen problemer med å starte, men ristingen og lydene ble bare verre. Er en Volvo v60 14mod. Kan det være at jeg klarte og fylle Bensin istede for Diesel ? Er det noe lignende symptomer ? Er ganske sikker på at jeg fylte Diesel , men samtidig er det litt merkelig at dette skjedde rett etter tanking ?

Ikke start motoren igjen før du har funnet ut om du faktisk fylte diesel. Ikke start motoren igjen dersom du fylte bensin.

Endret av mobile999
Lenke til kommentar

Nei, ikke noe kvitering. Var på ubemannet pumpestasjon. Nå har det jo vært et Hel****** regnvær idag, så gikk litt fort under fyllinga. Men fortsatt vanskelig for å tru at jeg fylte feil. Men selvfølgelig,  sjangsen er jo der. Men er det noen som vet hva som skjer med bilen under kjøring ? Har lest alt som er , men står vel bare at bilen fusker frem til den stopper.  Å får da ikke start igjen. Dette har ikke jeg merket noe til enda hvertfall 

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...