Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Klarer seriøst ikke få meg kjæreste


Gjest aadae...f47

Anbefalte innlegg

Vimsan skrev (5 timer siden):

Hvis du bruker tinder, så kan du jo egentlig se bort i fra at det er utseendet som gjør at de trekker seg. Det er jo det de har trykket «liker» på i første omgang. 

Kvinner i 2021 er sterke kvinner. Med dette trenger de ikke en mann til å gjøre noe som helst for seg. De trenger ikke en mann til å sette opp lamper, eller henge opp bilder eller fikse noe med bilen. De aller fleste menn av 2021 kan ikke dette heller. De trenger deg egentlig ikke til noe særlig, og det må du være klar over.

Hva snakker du om på date? Dette er viktig. Jeg ble så lei av å høre menn snakke om eksen sin og hvor fæl hun var, om vennene sine og hvor mye penger de har, eller hvor dumme de er også. Og så dette med å selge seg selv. Det brenner i ørene mine når menn forteller om hvor mye de hjelper venner og familie, hvor uunnværlige de er for venner og familie, og hvor dyktige de er i jobben sin, eller, det verste, når alt de har å snakke om handler om jobben! Og alt dette har jeg opplevd på første date. Når alt du har å snakke om er alle andre enn deg selv og hvem du er som person, så er ikke kjemien der for min del. Jeg orker rett og slett ikke å ha en samtale om den gangen kompisen din gjorde ditt eller datt, eller den gangen broren din skadet seg, eller den gangen dama til kompisen klikka. Det eneste man viser ved å fortelle slikt, er jo bare at du er mer opptatt av alle andre og hva de gjør eller driver med, og det er røde flagg for meg. Går jeg inn i et forhold med en slik fyr, så er det rett og slett garantert at den minste lille feil jeg gjør spres til alle han møter den dagen, og kanskje alle andre dager også.

Hvordan forbereder du deg til en date? Kommer du i arbeidstøy, joggebukse, dress med slips, eller noe annet? Kvinner er ikke noe smartere enn menn, så de ønsker også å se litt former. Menn av 2021 kan kle seg, og så lenge det ikke er så trangt at du må stå under hele daten, eller du har en kropp som ikke er slim-fit, så er det innafor på samme måte som menn liker å se kvinners former. Jeg vil tro de fleste menn hadde avvist meg om jeg kom på date i joggebukse og baggy t-skjorte og caps. Og for all del: dropp de 2 kiloene med parfyme. Det stinker. Kvinner tiltrekkes faktisk mer av svettelukt enn parfyme. Bruk en deo, normal mengde, hvis ikke stinker du, og det er turn-off

Kvinner liker mystikk. Hvis vi vet alt om en mann første date, så er det ikke noe poeng i å møte han igjen. Det er jo ikke noe mer vi lurer på. 

Kvinner liker humor. Men ikke bruk humoren du bruker sammen med gutta. Humor du kan bruke i nærheten av mamma er innafor. Humor som kan virke nedlatende mot kvinner er turn-off

Og så trenger du ikke nevne at du har alt på stell. Det er forventet at en mann på snart 30 år har flyttet ut og skaffet seg jobb. De damene du dater har garantert datet andre menn som har alt på stell før, så det gjør deg ikke spesiell. Antakelig er det personligheten din og hva du sier på daten som gjør at du skiller deg ut, ikke hva du eier og har. Selvsikre menn er for så vidt greit det, men det finnes en grense der også. Kvinner liker å ha litt å jobbe med, så om du har skavanker, så får kvinnen en utfordring med å fikse det. Skavanken bør selvsagt ikke være noe som feks at du ikke tåler motgang eller at du hele tiden trenger bekreftelse. Da blir du en belastning i stedet. Og ikke vær forelsket fra første stund, eller før første date.

Kvinner liker ikke konkurranse. Mange menn tror de gjør det, men det er feil. Det er hyggelig at andre kvinner liker utseendet til en potensiell kjæreste, men det skal være bare en kvinne han ser, og det er den han dater. Alle kvinner som oppdager at en annen kvinne er interessert, og ser at mannen ikke konsekvent avviser, de går.

Ikke overdriv «trives alene»-frasen. Det er ok å trives med å være alene, men du er vel ikke på en date fordi det er såååå fantastisk å være alene? Det beste er å fremstå som at du trives alene i akkurat stor nok grad til at dere kan gjøre ting hver for dere, og at du ikke har noe i mot en dame som har venninnekvelder mens du er hjemme alene. Og det samme motsatt vei- ikke overdriv «være sammen for alltid»- greia slik at hun føler seg kvalt tidlig i datingen. 

Still spørsmål og vær interessert i henne og hennes hobbyer. Drit i å selge deg selv, og vær heller opptatt av å vite mest mulig om «varen» du skal prøve å få «kjøpt». Samtidig må du så klart svare på alt det hun spør om. Interesse er veldig viktig, og samtidig vil samtalen handle så mye om din interesse at du fortsatt er litt mystisk og verdt å utrede videre. 

Min erfaring er at menn ofte tror at selvtillit, ha ting på stell, ha bra utseende og mange andre ytre ting er så viktig. Og jeg skjønner ikke hvorfor. På tinder har man i alle fall konstatert at hun liker utseendet, og det vil hun nok fortsatt gjøre om ikke bildene er fulle av filter eller er 10 år gamle. Så da er det personligheten det går på videre. Og så skal dater være avslappende, en måte å bli kjent på, en fase hvor man bestemmer seg for hvor godt man liker noen (og det kan ta flere enn en date) og det skal ikke være de ekstremt dype samtalene. 

 

 

 

 

Syns dette var bra skrevet, mye nyttig lærdom!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slett Tinder! Punktum. Ikke mer snakk om saken, har du ikke lykkes til nå er sjansen for at du lykkes på Tinder svært liten for at du gjør det. Det gjelder omlag 80+prosent av menn. Det er et overskudd av mannfolk på Tinder, så konkurransen for den gjennomsnittlige mannen er enorm. De fleste både jenter og gutter har dårlig profiler, og de ekstremt få med helt genial profil og de aller kjekkeste for de peneste damene. Det er altså de menn som er fra kanskje 8-10 som får damene i samme område på skalaen. Her snakker vi både matcher og dates/ligg/kjærester osv. Og selv om du har bra profil, vil det fortsatt være mange andre som har det. Det er også et geografisk problem knyttet til Tinder. I Norge er ikke byer og bosetninger generelt særlig store, så antallet damer i ditt nærområdet er med mindre man bor i Oslo ekstremt begrenset. Det er nok lettere om man hadde bodd i New York, London eller LA, der det bor flere ganger Norges befolkning. Så har du sveipet gjennom alle i ditt nærområde og du bor i en by på kanskje 40 000 innbyggere eller et tettsted på 2000-8000 innbyggere så er sjansene for match i ditt nærområde svært begrenset.

Det du må gjøre er å komme deg ut. Nå som ting begynner å åpne igjen sakte men sikkert(forhåpentligvis varer det), så kom deg ut på byen og møt kvinner eller meld deg inn i en fritidsaktivitet der du kan møte damer. Det skal jeg definitivt gjøre. Tinder er direkte skadelig og til grenseland farlig for menn. Det er en app som er programmert til å ødelegge for deg, nesten alle funksjoner er bak betalingsmur og gjennom å få deg til å tro at du har mer sjanse jo mer du betaler satser de på det. Slett Tinder. Slett det, og ikke last det ned igjen. Jeg har hatt TInder mange ganger, men har igjen og igjen blitt minnet på hvorfor jeg slettet det til og begynne med.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg vet ikke. Jeg er ikke av den modellpene typen, bare helt vanlig, middels (u)trent pappakropp, middels høy, ikke akkurat rik, men langt i fra fattig, må snart kalle meg middelaldrende, kjører ikke fet bil, har aldri brukt Tinder, er ikke på Snap, har Facebook, men bruker det bare for å organisere ting å poste et bilde nå og da, innimellom nakenbilde bare for gøy, har Instagram som jeg heller ikke bruker. Altså, ikke akkurat en catch for 9-10 damene skulle jeg selv tro, men...

Nå prøver jeg ikke akkurat å fikse meg dame for det har jeg, så jeg er ikke spesielt interessert, og jeg er sjelden ute på farten egentlig, men jeg får stadig tilnærminger fra alskens nummerserier, inklusive både 9'ere og 10'ere fra tid til annen. Nå stikker jeg ikke på date med dem, så jeg aner ikke hvordan det ville ha gått sånn sett, men poenget er at jeg ikke tror kriteriene og begrensningene mange over nevner i seg selv har noen betydning, og i alle fall ikke om du er på diverse apper... Kanskje det er annerledes om du dater via app først?

Jeg aner jo ikke selv hva som er greia, jeg bare er meg selv. Kanskje er det fordi jeg aldri prøver. Hadde sjekkekonkurranse med kompiser når jeg var yngre, der vi skulle gå bort til en dame de andre pekte på og innlede en samtale og få informasjon, som nummer osv. Det gikk til helvete hver gang. Ante ikke hvordan jeg skulle innlede en samtale en gang, og kom aldri gjennom første kleine setning. Fikk aldri noe nummer. Men når jeg er ute og har det gøy så er de nå der og er interesserte, og har hatt mange samtaler med mange vilt fremmede damer. Og jeg er ikke spesielt flink til å vise interesse for dem når vi snakker en gang, blir liksom jeg som forteller litt overfladisk om meg, så alt som går i mot fasiten i sjekkeboka, men virker ikke som de stikker av den grunn.

Jaja, ble vel egentlig masse unyttig tekst uten noen gode råd dette. Men, det jeg prøver å si er så originalt som, bare vær deg selv, drit i Tinder, stikk på nye steder, ikke prøv så hardt, men ikke unngå å komme i kontakt med noen. Ikke vær deppa, men ha glimt i øyet, hva nå det enn skal bety... Vær glad, det er i alle fall jeg. Ha det gøy. Gjør din greie. Eller, som jeg skrev, jeg suger på sjekking, så kanskje er det mest riktig å dundre på med Tinder og les sjekkeboka.

Endret av Serpentbane
Lenke til kommentar
Gjest 0507e...4c9

Tror det er veldig lett for en mann som ikke er så vant med å date damer å snakke på en måte som er turn-off eller gir rødt flag som det nevnes her. Så vil nok lønne seg å tenke godt gjennom hvilket inntrykk en gir. Fint om daten er en fin opplevelse for begge og at samtalen går lett.

Anonymous poster hash: 0507e...4c9

Lenke til kommentar
sedsberg skrev (29 minutter siden):

Man kommer til et punkt hvor man rett og slett må innsé at man ikke har det som trengs for å få seg dame. Damer er ikke for alle. Da må man heller være litt omtenksom og holde seg unna og la de være i fred i stedet for å være en kontinuerlig plage.

Det høres ut som en falitterklæring for meg. Det er helt klart menn (og damer) som ikke passer i et forhold, men det er ikke uoppnåelig for de som er villige til å forsøke.

Lenke til kommentar
3 hours ago, Gavekort said:

Det høres ut som en falitterklæring for meg. Det er helt klart menn (og damer) som ikke passer i et forhold, men det er ikke uoppnåelig for de som er villige til å forsøke.

Jo det er det. Det er mange fjortisser som tror ting som at "det finnes en for alle" og slikt men den harde realiteten er at mange menn rett og slett er dømt til å måtte leve alene.

Lenke til kommentar
Gavekort skrev (4 timer siden):

Det er helt klart menn (og damer) som ikke passer i et forhold, men det er ikke uoppnåelig for de som er villige til å forsøke.

Nåja. Godt ute på bygda kan det være vanskelig å finne seg noen hvis man er mann. Og jeg antar at det er enda verre for de som er langt nede på rangstigen, ser ut som et takras eller er veldig innadvendte. (Da er det ikke en gang sikkert man ville funnet noen i en by heller.)

Endret av nightowl
Lenke til kommentar

Hva er egentlig greia med å ville ha seg kjæreste, koste hva det koste vil? Altså at man er singel, men ikke forelsket i en bestemt person, og ønsker.... En eller annen? Jeg forstår ikke dette, faktisk. Er det fordi man er så ensom, at man på måfå prøver å date vilt fremmede, for så at kanskje en mulighet for kjemi skal oppstå? Hvis er vitsen med det? Jeg kan skjønne et scenario hvor man er forelsket i en jente, og vil bli sammen med henne, og kanskje prøver å flørte og innynde seg med denne. Men å gå på stevnemøter med en vilt fremmed, just for the sake of it? Er det fordi samfunnet "krever" det? At man blir uglesett som "evig enslig"? Jeg kunne aldri tenkt "nå vil jeg ha kjæreste, så nå går jeg på Sukker eller Tinder og finner meg en eller annen". For så å date fremmede damer på lykke og fromme? Det virker helt bisart for meg. Er det ikke vanlig å bli betatt av en på jobben eller skolen, eller via venners venner, for så kanskje gradvis bli bedre kjent, og kanskje det kan oppstå et forhold? Det virker litt som trådstarter og andre her anser seg som halvferdige mennesker uten en kjæreste, og at man dermed gjennom date-løypa. Jeg forstår det ikke.

Lenke til kommentar
sedsberg skrev (19 minutter siden):

Jo det er det. Det er mange fjortisser som tror ting som at "det finnes en for alle" og slikt men den harde realiteten er at mange menn rett og slett er dømt til å måtte leve alene.

Et annet perspektiv på den realiteten er at de fleste menn i den situasjonen ikke har møtt på en promille av enslige kvinner der ute.

Jeg vet at mange menn ikke vil være i stand til å være i et forhold, men det er ingen som dømmer dem til det livet.

nightowl skrev (11 minutter siden):

Nåja. Godt ute på bygda kan det være vanskelig å finne seg noen hvis man er mann. Og jeg antar at det er enda verre for de som er langt nede på rangstigen, ser ut som et takras eller er veldig innadvendte. (Da er det ikke en gang sikkert man ville funnet noen i en by heller.)

Det er rart hva man kan få til ved å kompensere på andre områder. Det er ikke alle kvinner der ute som har høy standard på utseende.

Lenke til kommentar
Gjest 0507e...4c9

Er i grunnen et godt poeng at å date ukjente folf fra Tinder er et mye dårligere utgangspunkt enn å date noen en allerede har truffet i virkligheten og kanskje har blitt litt kjent med.

Anonymous poster hash: 0507e...4c9

Lenke til kommentar
nightowl skrev (3 minutter siden):

Kompensere eller trekke en kanin ut av en flosshatt? Ikke bare er det konkurranse fra andre menn, men med mindre konkurranse fra andre kvinner vil de som er gjenværende kunne sikte enda høyere enn det de vanligvis gjør.

Gå en travel dag ute på byen og observer alle de som trekker kaniner ut av flosshatter. Man trenger ikke å være en kjekk og veltrent mann for å kunne finne seg en partner.

Lenke til kommentar

Delta heller på andre sosiale aktiviteter for å finne kvinner. De beste er de man faller for ansikt til ansikt, uten noen form for intensjon om å finne noen å falle for. Det kan man fort oppleve hvis man tør å vise hvem man er; noen vil du falle i smak for uansett. 

Det er heller ikke spesielt viktig om å være velstående, veltrent, eller kjekk, så fremt at du viser gode kvalifikasjoner for noe annet. Eller ha det aller beste utseendet. Om du har vansker for å vise deg frem, at du er litt introvert eller kanskje litt sjenert, så ta med deg en venn til enkelte steder. Noen du kan spøke mye med. Noen vil oppfatte humoren din som noe de ønsker i hverdagen sin. 

Eller via matveien. Eller via stil. Eller hva enn det er. Bare vær deg selv. 

Endret av anon_83104
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...