Gå til innhold

Folk er idioter


overwatch

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes det er litt komisk, at vi alle har fulgt regjeringens anbefalinger med stoisk ro i så lang tid, og så pusher regjeringen alle ut i gatene for å klemme og innta byen, og så gjør vi jaggu det på kommando og. 

Sikkert god stemning, men det har da ikke vært helt umulig å dra på byen de siste måneder, tvert imot, men jeg skjønner og at det blir en slags kollektiv feiring når Corona endelig "er over". 

Får håpe vi slipper nedstengiing om en måneds tid pga høye smittetall

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Her virker det som at flere en meg synes at denne "åpningen av samfunnet" hauses opp noe fryktelig i massemedia og at enkelte følger etter. Slagordet er "nå kan vi endelig drikke pils og klemme hverandre" (jeg for min del klarer meg godt uten klemming og øl). Litt enkel konspiratorisk tenkning tilsier at her er det utebransjen, reiselivet o.l. som står bak - store penge-interesser i bransjer som fysisk sett ikke er så livsviktige.

Det er kanskje lettere nå for ungdom å dra på sjekkern på byen, og det har jeg forståelse for, men *det* er vel ikke hele greia i denne opphausingen?

Jeg synes det var riktig ille å se på Petter Stordalen sitt arrangement som inkluderer god dekning av han på NRK. Riktig ille.

Endret av lada1
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvor bra eller dårlig de har håndtert gjenåpningen får være opp til andre å avgjøre, styresmaktene kunne sikkert gjort det bedre.
Men folket som desperat lengter etter å feste og være på by'n sammen med kompiser, gjør ikke hverken seg selv eller andre noen tjeneste når hvert eneste festglade menneske skal ut på by'n samme dag som det blir gjenåpnet.

Det ble vel akkurat sånn sist det ble gjenåpnet også hvis jeg ikke huysker feil. Folk strømmet ut og skulle på fjellet, skianlegg, hytta og fandens oldemor det sekundet det ble grønt lys. Resultatet var at smittetallene gikk i været som en SpaceX-rakett.

Får håpe det blir annerledes denne gangen selv om jeg ikke har rare forhåpninger. Altfor mange som virker som de MÅ lære på den harde måten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...