Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Har jeg korona?


Stig4532

Anbefalte innlegg

På lørdag våknet jeg med sår hals. Og det gjorde vondt hvergang jeg svelgte. Dagen etter ble jeg forkjølet. Jeg hadde kraftig tett og rennende nese. Dagen etter det hostet jeg ganske mye (og fortsatt gjør, men litt mindre nå), og dagen etter det våknet jeg med kraftig verk og vondt i hodet at jeg ikke klarte å gjøre noe i hele dag. Jeg prøvde paracet på kvelden og den hjalp ikke noe veldig. Og bare 30 minutter etter at jeg tok paracet så hadde verket i hodet dempet, men ble veldig kvalm. Tror du dette er vanlig forkjølelse, eller tror du dette er korona? Og når jeg skal teste meg, kommer de til å ta bomullspinnen langt inni nesen eller kan jeg velge om å bare ha den i munnen? Og hvis jeg har korona, er det noe vits i å ta koronavaksinen siden den kommer ikke til å forbedre det, den bare trener immunforsvaret. Jeg ble også noen ganger veldig kald, og noen ganger veldig varm. Og idag så våknet jeg opp og følte meg frisk, bortsett fra at jeg enda hoster, og at det er litt slim i halsen, ihvertfall når jeg hoster.

Endret av Stig4532
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bare en måte å finne ut av det på - ta deg en test.

De aller fleste PCR-testene nå utføres med en vattpinne som bare roteres litt rundt helt ytterst i begge nesebor. Dette er ikke noe vondt eller en gang ubehagelig :) 

Ja, det er vits i å ta koronavaksinen da den beskytter deg mot alvorlig sykdomsforløp dersom du skulle smittes av korona i fremtiden, noe "alle" trolig vil bli etterhvert slik som med influensa. Hvis det er korona du har nå, trenger du bare én dose for å regnes som fullvaksinert. Og i tillegg til å beskytte deg selv bidrar du til å hjelpe samfunnet slik at vi slipper å ha tiltak.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...