Gå til innhold

KOMMENTAR: La spillutviklerne herje med vikingtiden så mye de vil


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Greddi skrev (5 minutter siden):

Rase swappe karakterer for å fremstå woke, virker så overfladisk. 

Hvor har de gjort dette?

Kanskje du kunne finne frem den norrøne beskrivelsen av angerboda, altså beskrivelsen av hvordan hun så ut, for jeg klarer ikke finne noe spesifikt om utseende hennes.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Det er selvfølgelig viktig i det virkelige samfunnet å være inklusive.

Når selskaper som tjener penger følger dagens populære bevegelser og normer, kan det enkelte ganger være litt suspekt. Mener de virkelig med det de gjør, eller har det noe med inntjening å gjøre? Jeg har null peil på spredning av ulike folkeslag i vikingtiden, men uten fly og dagens langdistansebåter, så antar jeg at sjansen for å møte personer av en helt annet etnisitet som lav.

Men det er 100% lov å gjøre hva man vil i et spill som utspiller seg i en fiktiv vikingverden. Akkurat som at man i et spill som utfolder seg i en bilsimulatoromgivelse velger å ha omvendt gravitasjon i enkelte deler av banen. Litt rart, men det er lov. Jeg tror jeg kommer til å spille spillet (hvis tiden tillater). Det er bare å akeptere at dette er et fiktivt vikingunivers laget i 2021-ånd.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
8 minutes ago, FiktivBruker said:

Jeg har null peil på spredning av ulike folkeslag i vikingtiden, men uten fly og dagens langdistansebåter, så antar jeg at sjansen for å møte personer av en helt annet etnisitet som lav.

Vikingene reiste hele veien til arabiske land og langt inn i Russland. Ahmad ibn Fadlan er en av de som møtte dem og beskrev Volga vikingene i både positive og negative ordlag.

De er de skitneste av alle Allahs skapninger: De renser seg ikke etter avføring  eller urinering og de vasker seg ikke når de er urene etter samleie og de vasker ikke engang hendene etter maten.

jeg har aldri sett en mer perfekt fysikk enn deres – de er som palmetrær, lyse og rødmussede og går verken med tunika eller kaftan.

De handlet varer i både vest, sør, nord, og øst. Båtene som vikingene hadde var jo på den tiden et teknologisk vidunder og lot dem reise langt og fjernt. Så møte andre etnisiteter når du reiset, var ikke uvanlig.

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...