Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Joe Rogan vurderer å saksøke CNN for å lyve om han


KongRudi

Anbefalte innlegg

KongRudi skrev (19 minutter siden):

I de siste 25 årene har FDA i USA gått fra å være 100% betalt av skattebetalerene, til at de (FDA) nå mottar mere enn 45% av intektene sine fra farmasøyt-industrien som de skal regulere.

I 2005 ble nye medisiner godkjent 38% av gangene på første forsøk i 2005, 61% av medisinene fikk godkjent på første forsøk i 2018. Så dette har lønnet seg.

21% av medisinene som er godkjent av FDA blir fjernet fra markedet, eller får nye 'sort boks' advarsler - en drastisk økning fra tidligere.

i.flg. Yale ledet studie, har 1/3 av alle medisiner FDA godkjenner, oppdages det nye sikkerhetsbrudd på helsen til pasientene som følge av disse medisinene.

Dr. Michael Carome sa at FDA ikke lenger var en regulator for farmasøytene, men er nå en partne, fordi det handler nå mere om å være vennlig mot industrien, ikke folke helsa.

Russel Brand summerer ganske bra opp disse bekymringene med kilder her - i tillegg til hvor mange av vitenskapsmenn o.l. som godkjenner medisiner o.l. senere blir ansatt av farmasøytene, som nye lobbyister..

Alt dette har skjedd på vår vakt, men dette er ikke noe venstre-siden (Red Frostraven, i det minste) mener vi trenger å bekymre oss over -  det vi må bekymre oss over er om evt. pasienter Joe Rogan og produktbetaling hvis han nevner hvilke medisiner han tar dersom han blir syk, ikke at FDA blir betalt enorme mengder penger av de de skal regulere. 😕

Vet vi egentlig om vi har lignende tilstander/problemer i det norske FHI?

 

 

Sluttet ikke flere i FDA nå nylig pga press fra det ovale kontor. 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
NortonM skrev (14 minutter siden):

Sluttet ikke flere i FDA nå nylig pga press fra det ovale kontor. 

Nei. To skal slutte fordi de var uenige med sjefen ang. prosessen rundt fremtidige boostere, og mente FDA burde fått lengre tid på å vurdere og at CDC spilte for stor rolle i avgjørelsen.

Sitat

One former senior FDA leader told Endpoints that Gruber and Krause were leaving because they felt that the Centers for Disease Control and Prevention was making vaccine decisions that should have been left to the FDA and were upset with Marks, the leader of their division, for not insisting on the agency's oversight.

https://www.businessinsider.com/2-top-fda-officials-resigned-biden-booster-plan-reports-2021-9?r=US&IR=T

Ingen stor sak, kan virke som det har vært mer til saken tidligere som gjør at de slutter. Boostere er på trappene i hele vesten og det ser ut til å være et godt vitenskapelig grunnlag for å gi dette til de som trenger det mest.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
5 minutes ago, NortonM said:

Sluttet ikke flere i FDA nå nylig pga press fra det ovale kontor. 

 

Det vet jeg ikke noenting om, fant det intressant hvor pengestrømmen gikk i dette tilfellet. - Tviler på at det ovale kontor har så mye kontroll over FDA.

Kunne også tenkt å vite om vi i Norge, eller FHI om du vil samarbeider med Kina om lignende virusforskning slik NIRDS i USA gjorde, for å slippe unna arbeidstillsynet. 😕

- Også irriterende at ingen journalister eller lignende, spør om hvilke andre virus Peter Dacek sammarbeidet med Wuhan laben om, eller om Corona var det eneste virus de forsket på for å finne ut om de kunne smitte mennesker med viruset - og om de har hatt en ny gjennomgang på praksisen - om at de begynner å kontakte den sikkerhetsnemda som var satt opp i USA for det formålet, istedenfor å eksportere forskningen til Kina, hvor de ikke trengte den sikkerhetsnemda's godkjenning, for å unngå lignende episoder i fremtiden.

Kunne kanskje vært en god ide om å jobbe litt fremover med å forbedre virus-forskning sikkerhet, før neste eventuelle pandemi slipper løs, selv om de sikkert slipper unna å ta skylden for denne pandemi'en.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
21 minutes ago, Snikpellik said:

Boostere er på trappene i hele vesten og det ser ut til å være et godt vitenskapelig grunnlag for å gi dette til de som trenger det mest.

Hvis man ser på hva FDAs ekspertpanel anbefalte for et par dager siden:

18-0 i favør av boostere til 65+

16-2 i disfavør(!) av boostere til befolkningen ellers

Ekspertpanelet trekker frem mangel på data, usikkerhet rundt nytteverdi osv., risiko for skader osv. som viktige faktorer for å ikke anbefale disse "boosterne" til de under 65 år. Mao et balansert og furnuftig syn på saken (ganske sjeldent i disse polariserte dager). Panelets uttalelser er ikke bindende for FDA, men det ville jo være ganske interessant hvis de gikk imot det uavhengige eksperter mener.

https://www.ft.com/content/c95611ae-3c2d-46ae-a196-e790a5767537

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Konseptet 'alfahann' og 'alfahunn' er en gammel myte og stammer fra manglende forståelse for anvendelsen av ordene i noen fåtalls studier. Dynamikken hos flokkdyr er nå også bedre forstått, og slike konsept er for lengst forkastet.

Narsissisme og 'psykopati' er derimot nokså vanlig, og de liker å innbille seg de er en alfa. Ofre for slike er også hjernevasket til å tro det samme.

Endret av anon_83104
Klarifisering av intensjon
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

I dette offentlige dokumentet er Ivermectin omtalt ganske positivt. Likevel med noe usikkerhet da alt i medisinsk sammenheng er nytt med korona. 

https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/therapies/antiviral-therapy/ivermectin/

Enkelte hevder at Ivermectin gis på sykehusene til de vaksinerte, så de blir reddet. De uvaksinerte må slite med oksygenmasker eller Remdesivir. Sistnevnte hevdes å gi øyeblikkelige nyreskader. 

Det er også en systematisk underrapportering om at vaksinepass kan oppnås med immunitet. Det har gått så langt at mange ikke tenker på det, og en 14-åring begynte å gråte da han ikke fikk vaksine fordi han allerede var immun. Ordet "vaksinepass" er godt innarbeidet, og det som henger igjen fra pressekonferansene er at landet må nå en prosent med fullvaksinerte for å få gjenåpning (eller noe som ligner på gjenåpning). Ordet "immunitetspass" og at de immune kan ha vært flinke og har klart seg uten behandling, er noe som underkommuniseres totalt. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
15 hours ago, anon_83104 said:

Konseptet 'alfahann' og 'alfahunn' er en gammel myte og stammer fra manglende forståelse for anvendelsen av ordene i noen fåtalls studier. Dynamikken hos flokkdyr er nå også bedre forstått, og slike konsept er for lengst forkastet.

Narsissisme og 'psykopati' er derimot nokså vanlig, og de liker å innbille seg de er en alfa. Ofre for slike er også hjernevasket til å tro det samme.

Nei, det er dere som ikke følger med på Alex Jones sine advarsler, flere har blitt homoseksuell slik som froskene - og etter hvert som dere får mere kjemikalier i dere - og blir mere og mere femi - og samtidig så blir ekte menn blir utvist fra samfunnet og sosiale media som Twitter, fordi de har meninger om forskjell på menn og kvinner - og etter hvert som disse er utvist, begynner de gjennværende folkene å inbille seg at disse alfa-mennene ikke finnes lenger.. 😛

Litt spøk over, men det finnes plenty alfa-dyr, men riktignok det mest kjente når jeg var ung - ulveflokkene - har ikke alfa-hieraki slik som forskerene opprinelig trodde - det er ett familie-system, og når det kommer nye dyr inn i flokken så blir de adoptert inn i familien.

Det er ikke nødvendigvis slik at den største og sterkeste ulven er lederen, som det er med f.eks. vill-hester. Det er nesten alltid den eldste ulven som er lederen i flokken, og det er uavhengig av kjønn. Så Anton Petrov snakket om dette på youtube, litt over ett år siden.

Men tror ikke du kan ikke si det samme gjelder alle dyre-arter - plenty av eksempel på dyr hvor det er ren slåsskamp om lederposisjonen, blant vill-hester, så straks det blir en ny alfa så overtar han alle hunnene i flokken, mens det gamle alfa-dyret blir forvist om han overlever kampen om alfa-posisjonen.

Og hvis du er en kort mann (beta) som kjemper mot mye høyere menn (alfa) om samme dame, så er du veldig handicap'et i den konkuransen, akkuratt som en overvektig kvinne (beta) er handicap'et i å kapre de mest attraktive mennene, i forhold til en tynnere kvinne (alfa) med normal vekt. 

Så sånn sett så er det nye definisjoner på alfa og beta, det er selvsagt ikke slik at to menn slåss om en dame, og vinneren tar dama. Damene har også endel å si om hvilken make de velger, men det er klare preferanser på hva de vil ha, og det er de som blir kategorisert som alfa-menn, mens beta-menn er de som vanligvis ikke havner blant preferansene.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
On 9/22/2021 at 11:05 PM, Ankor said:

Om noen skulle være interessert i en vitenskaplig basert kommentar til Ivermectin-forskningen: https://www.nature.com/articles/s41591-021-01535-y

Ah, så alle meta analyser gjort på sammendragsdata er nå upålitelige? Jøss, så da må tusenvis av meta analyser og medisiner trekkes tilbake? 

 

Endret av Allostasis
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...