Gå til innhold

Billig Mesh-løsning hvor aksesspunktene er tilkoblet hverandre og resten av nettverket med kabel


John-B

Anbefalte innlegg

Gjelder en bolig med terrasse på taket, som det tilsynelatende er komplett umulig å få et godt Wifi signal oppover gjennom taket. Betongvegger går fint, men taket er helt umulig - dvs den insisterer på å være tilkoblet, men signalet er for dårlig til at det faktisk kan brukes til å overføre data. Veldig frustrerende!

Har forsøkt med repeaters, men da er problemet at klientene (mobiltelefoner) ikke bytter aksesspunkt sømløst. Selv om jeg gav aksesspunktene samme SSID, opplever jeg at når jeg beveger meg fra én sone til en annen, vil den fortsatt ha dårlig signal, som indikerer at den ikke har byttet til det nærmeste aksesspunktet enda. Noen ganger bytter de relativt raskt, andre ganger ikke de hele tatt. Mobiltelefoner er mindre smarte enn jeg trodde.

Men siden jeg har Ethernet og strøm tilgjengelig på terrassen, burde det jo være en smal sak å fikse dette problemet? Er det noen som kan foreslå de billigste produktene som sørger for en sømløs overføring for klientene når de beveger seg mellom aksesspunktene? Trenger ingen andre funksjoner, eller raskt overføring, 10Mpbs holder plenty.

Jeg leter vel egentlig etter to Wifi aksesspunkter som fungerer som en Mesh, men er tilkoblet hverandre og resten av nettverket med ethernet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...