Gå til innhold

Kina innfører enda strengere begrensninger for spilling på nett


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
sannheten_666 skrev (4 timer siden):

Dilemma dette her ... Bedrive diktator, eller la ungdommen gå til grunne med spilling, porno og sosiale medier.

Er dette alternativene? Finnes ikke alternativet : "La barne spille og utforske hva de vil på nett siden bare 0,01 % tar skade av det"?

Endret av Donkey Kong
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Dilemma to:
Når en så gigantisk økonomi som Kina er begynner å stille krav til innhold som de historisk har gjort (Taiwan/Tibet skal ikke nevnes, presidenten er ikke Ole Brumm osv) og de vil nok øke dette presset i fremtiden. Vil det da si at utviklere vil lage en vestlig og en kinavariant av sine spill, eller betyr det at vi i fremtiden bare vil få Kina-godkjente spill slik at de således sensurer/begrenser innholdet i spill her til lands. Husk at markedet der borte er desidert størst og penga rår.

Endret av Retroman
  • Liker 2
Lenke til kommentar
sannheten_666 skrev (5 timer siden):

Flere enn 0,01% som tar skade av det når du ser hva slags begredelig fysisk form kidza er i. I tillegg har et merkbart antall av dem mentale problemer som knapt eksisterte hos unge folk for bare 20 år siden.

Gaming eksisterte i høyeste grad for 20 år siden. Det er for øvrig mye som preger livene våre i 2021 som ikke fantes for 20 år siden. Instagram, facebook og influencere gjør nok langt mer skade på unge mennesker.

Lenke til kommentar
sannheten_666 skrev (6 timer siden):

Flere enn 0,01% som tar skade av det når du ser hva slags begredelig fysisk form kidza er i. I tillegg har et merkbart antall av dem mentale problemer som knapt eksisterte hos unge folk for bare 20 år siden.

Er vel ikke noe bedre å sitte fremfor TVen (passiv underholdning) enn å spille et spill (aktivt underholdning). TVen har vi hatt i omtrent 60 år.
Hvilke mentale problemer eksisterte ikke for 20 år siden?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
1 hour ago, Froskelår said:

Akkurat som Norske boomer-foreldre har gjort i snart 10 år, velkommen etter Kina!

Husker lillebroren min gamet med meg før, når han var rundt 12-13, men så sa disse boomer foreldrene (halvbror) at no må du ut å sosialieres, ikke spille så mye. Endte med weed, molly og diverse eg ikke kan navnet på, og han var bare 14-15. Han har det bra i dag, men eg føler meg bra tiltet når eg hører foreldre prøve å presse barn ut i fotball og aktiviteter de egentlig ikke liker, bare fordi pappa tror det er sunt og bra, mens han selv sitter hjemme og drikker øl og ser på fotball, med et ønske om at han kanskje kan se sin gutt på skjermen.

Ellers tror eg de fleste er enig, alt med måte. Men noen er flinkere enn andre, noen blir profesjonelle slik som Taiga som også hadde konservative foreldre.
 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...