Gå til innhold

Tripod til ca. 500kr til å ha stående på bordet til livestreams / filming?


Anbefalte innlegg

Jeg er på jakt etter en tripod til å ha stående på bordet til mine livestreams og ymse filming/vblogg. Stiller derfor følgende "prekære" krav til stativet:

- Jeg blir å ha kameraet mitt, en Canon M50 mk2, i portrettmodus/vinkling for det meste, så at stativet takler det uten problemer uten at den faller/velter, er et must! Vektkapasiteten på tripoden/stativet må vel da være på mer enn 2kg, eller hur?

- Den bør ha høydejusteringsmuligheter samtidig som at den er kompakt aka ikke for stor til å begynne med; gjerne rundt 30~50cm normal størrelse. Pluss om den kan justeres til over 1m.

- Som nevnt, så bør den være kompakt og dermed ikke ta for meget med plass. Jeg har noe begrenset plass på bordet, så den bør være liten i størrelsen.

- Det kan IKKE være en man monterer fast på bordet, dessverre. Det passer ikke med resten av oppsettet mitt.

- Budsjett: 500kr, pluss minus. Helst under 1000-lappen...

Jeg har prøvd å google og youtube meg til ulike alternativer, og de jeg har funnet frem til som virker mest aktuelle, er selvfølgelig de som ikke finnes her til lands... Eksempler på tripods som hadde vært utmerket for meg:
https://www.bhphotovideo.com/c/product/1658210-REG/neewer_90092512_20_portabale_desktop_mini.html

https://momanx.com/products/mp-tr1c-bk

Har vi noen lignende tripods som er tilgjengelig her til lands, eller? Jeg vet at det er flere merker som har lignende tripods, men at de muligens heter noe annet, men det var ikke bare bare å finne frem til en tripod som passet meg.

Jeg forstår at mine "ønsker" gjør at det er svært vanskelig å finne en passende tripod, men jeg håper at dere med mer erfaring på slikt har noen tips til passende tripods...

Endret av squaddie
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...