Gå til innhold

Kan man bruke akkreditterte emner fra USA i norske grader?


Anbefalte innlegg

Hei.

Lurte på en ting, tenkte å ta et emne som er tatt online offisielt sett ved et amerikanske universitet, kan man bruke dette emnet i en norsk grad om emnet er akkredittert ved det amerikanske systemet? Altså emnet er da helt ordinært og kan brukes i amerikanske grader. Tenker da Arizona State University eller Liberty University.

Har spurt universitetet, men de ville gi meg et svar før jeg hadde faktisk tatt emnet. Noe som er litt uheldig ettersom emnet koster en del i tuition.

Endret av Sandy Koufax
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Man kan få godskrevet fag men det er strenge kriterier og det er ofte forskjellig hvor strenge lærestedene er. I profesjonsstudier som feks sykepleie og lignende er det langt vanskeligere enn mer rene disiplinfag.  Dette fordi disse profesjonsstudiune har nasjonale retningslinjer fastsatt av KD de må fylle   og som setter krav til hva studentene skal lære.

 

Husk også at det amerikanske systemet ikke direkte kan oversettes til ects her i Europa . Det absolutt tryggeste er nok å finne tilsvarende emne i Europa om det er mulig.

Endret av William_S
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...