Gå til innhold

På utkikk etter skule-PC


Anbefalte innlegg

Hei! 

Min mor skal begynne å studere til høsten og trenger en ny laptop. Skjerm størrelse må være mellom 13" og 14", helst 14". Bra tastatur er veldig viktig da den skal i hovedsak bli brukt til skriving.

Stor harddisk/SSD er ikke viktig. Aller helst en laptop med SSD/M2 SSD. Bakbelyst tastatur er å foretrekke. Prisklasse mellom 5000 og 8500 kr. 

Endret av Captain Kuijt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ville kanskje sett etter en ThinkPad, da disse (vanligvis) har svært gode taster til laptop å være. Jeg snakker av egen erfaring med en X1 Carbon, men den er langt over budsjett, selv om du av og til kan gjøre kupp ved å kjøpe ny-brukt fra bedriftspartier etc. (jeg fikk min for halv pris via Finn). Men, kanskje en ThinkPad E14 eller noe slikt? Kan sikkert fås for rundt 8k ny, og det finnes sikkert mange hyggelige priser på bruktmarkedet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

dersom vekt er en faktor (og når er den ikke det hvis man må dra med seg laptopen?) så taper ThinkPad'ene mot konkurrenter svært ofte. En ThinkPad i den prisklassen ligger på rundt 1.5 - 1.6 kg, mens konkurrenter har modeller ned mot 1.1 - 1.3 kg.
Mitt råd: tastaturet må prøves før man kjøper! Kun den som skal bruke maskinen kan vite om det føles "bra" eller ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...