Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Klarer ikke å slutte å tenke på eksen


Gjest 31aae...a0e

Anbefalte innlegg

Gjest 31aae...a0e

Hei, jeg hadde en kjæreste da jeg var 14/15 år gammel. Det var et veldig usunt forhold, mye krangling og mye frem og tilbake. Det startet da jeg var 14 år gammel, vi slo opp og ble sammen mye i løpet av 1,5 år. Siste gangen han slo opp med meg, og jeg var helt hjerte knust.
Tiden etter var også fylt med mange oppturer og nedturer. Vi avsluttet som venner, men i ettertid har det endt med at vi ikke klarer å være venner. Jeg har hatt to kjærester siden han. Men jeg klarer virkelig ikke å slutte å tenke på han første eksen min, vi har rotet mye etter at det ble slutt men det er en god stund siden nå. Jeg føler meg så teit, siden det for det første begynner å snart bli 5 år siden og jeg var så liten.
Det er ikke det at jeg gråter over han, eller at det gjør vondt å høre at han er med andre. Jeg bare skjønner når jeg skal slutte å tenke på han? Og hva jeg må gjøre for å slutte å tenke på han, og hva vi kunne vært. Vi har ikke hatt kontakt på kanskje 3 år, men er i samme omgangskrets så vi møtes innimellom på fest men det er veldig sjeldent. Det ender som regel i krangling om vi er på samme fest. 
 

har noen erfaringer med dette, trenger hjelp!

Anonymous poster hash: 31aae...a0e

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kjedelig svaret er at det til dels går over. Men noen ganger kan tiltrekningen til et annet menneske været så sterk at man ikke helt klarer å legge det fra seg. Teit og kjærlighet, og spesiell ung kjærlighet, har en tendens til å gå hånd i hånd. 

Dere har jo åpenbart en form for romantisk kjemi, men dere virker ikke å være kompatible som kjærester. Eller kanskje dere bare er for unge. Mitt tips er å fortsette som du gjør, forutenom å rote med hverandre. Dersom det skal skje bør det være en større hensikt. Hvis ikke piper du bare deg selv. Møt andre, og prøv å tenk på andre.

Ingen kul situasjon å være i og jeg synes ikke du skal føle deg teit. Er jo ikke som om du selv styrer disse følelsene.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...