Gå til innhold

Skyrim slippes i nok en ny utgave – inkluderer fisking


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes dette er fantastiske nyheter. Skyrim er et av mine absolutte favorittspill, og jeg kommer helt klart til å legge ned hundrevis av nye timer med denne oppdateringen.

Special Edition på PS4 Pro var dessverre ikke alt jeg hadde håpet på. Spillet så fantastisk bra ut, men frameraten var for dårlig. Nå kan det omsider rettes opp i med denne patchen.

Verdt å merke seg at dette er gratis for alle som har special edition fra før. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

...om de hadde orket å fikse balanse og glitcher så hadde jeg orket å spille det.

...jeg klarer ikke å spille i en verden hvor du kan slippe unna et fengsel og så bruke 15 minutter på å denge løs på metall på en ambolt for så å lage bedre våpen enn bokstavelig talt guder har klart å bygge på tusenvis av år.

...og alchemy / enchanting er tåpelig ødelagt.
Samtidig som at Destruction suger, og trenger å fikses.

...det plager meg at utviklerene aldri prøver spillene sine lengre, eller i absolutt beste fall prøver men mangler evner til å spille fordi de ikke er gamere og aldri oppdager hvor ødelagt spillmekanikkene deres faktisk er på høyere nivå enn "total nybegynner".

...

Jeg har lyst å spille en karakter som er like god med Destruction som en conjurer / archer er med bue, men conjuration er bedre for å gjøre elementskade enn destruction, fordi du kan summone to demoner som hver er kraftigere enn level 100 destruction OG conjure en bue som igjen er betydelig kraftigere enn destruction.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...