Gå til innhold

Hundrevis av Cyberpunk 2077-endringer i ny oppdatering


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Valgene man gjør spiller inn på en måte, men med langt ifra så store konsekvenser som forventet basert på løftene som ble gitt.

Velger man "feil" så mister man en serie med tilleggsoppdrag (og det er flere slike serier), med det resultatet at man tilsammen går glipp av et par kjøretøy og noen våpen (og et par sex-scener)."

Jah... Jeg fikk høre at det skulle bli en stor by med masse liv og muligheter og hvor alle avgjøreøser hadde betydning for historien... Spillet er ikke det i det hele tatt.. Nei. Når de lager en oppfølger som faktisk er det de lovte fra starten kan jeg se nærmere på det. Kan bruke samme ressursene de fra spillet og bygge på det (tror en gediger DLC ikke er helt nok)

Lenke til kommentar
Chavalito skrev (På 18.8.2021 den 19.05):

Det er en stoooor oppdatering, holder på å laste den ned nå, ca 36 Gb er den på. 🙂 For PC vel og merke.

 

PaladinNO skrev (På 18.8.2021 den 19.37):

36 GB er ikke den verste patchen da.

https://www.diskusjon.no/topic/1878310-cyberpunk-2077-nyheter-og-offisielle-oppdateringer/?do=findComment&comment=25899553

Patch 1.2 krevde jo nesten 400 GB ledig disk plass ved installering.

Jeg tar tilbake det jeg sa først! Patch 1.3 skal ha "385.658" MB ledig diskplass, mens patch 1.2 skulle bare ha 381.401 MB.
Så dette er den største patchen sålangt (tenkte først 1.3 patchen krevde 36 GB ved installering). :ohmy:

Godt man har plass på Spill NVMe SSD-en.

Endret av PaladinNO
  • Liker 3
Lenke til kommentar
The Horrorist skrev (På 19.8.2021 den 11.40):

Man får vell hopp inn og test det ut no,ha ikke rørt det sia release datoen.

Til tross for alt det negative man kan si om spillet, og om løfter som ikke er blitt holdt, så er det skjedd mye med spillet siden release.

Selve gameplayet vil vel aldri bli forandret, men jeg vil nå si at spillet stort sett fungerer skikkelig nå (uten kritiske bugs) i motsetning til release patchen (1.03).

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar

Dessverre ser det ut til at bug-fixen for Brendan questet ikke funker med tilbakevirkende kraft. Gikk tilbake til den siste saven min på en komplett gjennomspilling hvor Brendan questet var det eneste jeg manglet. Fikk pratet med ham, men questet oppdaterte seg ikke. Så får vel fortsette på en ny gjennomgang og prøve igjen. Patchen resatt også ett quest jeg allerede hadde fullført... Og usikker på om den endret grafikkinstillingene mine. Men nå var jeg nedi 30FPS mot stødig 60+ fra tidligere. Får se nærmerr på det.

Lenke til kommentar
MuffinMatt skrev (2 timer siden):

Dessverre ser det ut til at bug-fixen for Brendan questet ikke funker med tilbakevirkende kraft.

Desverre. Har en quest først fått en bug, så forblir den umulig å løse. Leste om den angående Brendan, men det fungerte av en eller annen grunn for meg.

Derimot "B8GB34R" (eller hva hun nå het - hacker-damen som var så heit at hun trengte litt nedkjøling) ble umulig å løse for meg ved første gjennomspilling. Og forble umulig å løse, selv etter å ha installert patchen som skulle fikse problemet jeg hadde.

Er noen nye bugs med patch 1.3 også. F.eks. D5 Copperhead riflen har bildet til en DB-4 Igla hagle. Panacea (clothing mod) sier nå "LocKey#40151" istedet for "Grants immunity to Poison and Shock" som den skal (og som den gjorde før). Og Epic Osmosis clothing mod har nå ikke noe navn. Kan forsatt ikke sette flere mods enn en på Defender LMG.

På den positive siden kan man nå crafte Legendary Backpacker, Armadillo, Resist, Crunch, Paficier og Penetrator direkte (krever level 18 Technical Ability (Crafting), og med Edgerunner Artisan perk).

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar
PaladinNO skrev (På 18.8.2021 den 15.07):

Skal ikke nekte for spillet ikke er kjøpt ennå. Det var / er såpass dyrt, og når de første anmeldelsene var i starten mildt sagt delte om spillet basert på lovnadene fra utvikler, så fant jeg meg en GoG-torrent istedet.

Og grunnen til at jeg bruker GoG (som CDPR forøvrig eier) er fordi jeg kan spille uten behov for hverken noen tredjepartsklient (f.eks. Steam eller Battle.net) eller krav til å være tilkoblet internett (er uansett overhodet ikke interessert i multiplayer i noen av spillene jeg spiller).

Med det sagt så står det "191" på spillisten når jeg logger inn på GoG, så jeg vil så absolutt si jeg støtter dem indirekte. :cool:
Skylagring er forøvrig et argument for meg å IKKE benytte meg av tilhørende spillklient - jeg foretrekker å passe på mine egne data lokalt uten noen form for sporing, pakket inn i et fancy "skylagring" gavepapir.

Lurer på hva slags spill som fortjener kjøp i dine øyne, hvis 300+ timer in-game ikke er nok. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Øystein Rivrud skrev (På 19.8.2021 den 20.24):

Lurer på hva slags spill som fortjener kjøp i dine øyne, hvis 300+ timer in-game ikke er nok. 

Kjøper stort sett det meste når det er på 50 % eller mer i avslag. Det gjelder ikke Cyberpunk 2077 ennå. CrossCode derimot...

Har også en LANG liste med spill i baklista som er kjøpt og betalt, men har ikke engang prøvd ennå: Witcher 3 GOTY, Hellblade, Wolfenstein II dual-pack, Control, tre av S.T.A.L.K.E.R.-spillene, The Surge 1 og 2, Bioshock 1, 2 og Infinite, Homeworld, samtlige Metro-spill, hele Grim Dawn-samlingen og Dragon Age (for å nevne noen).

Som sagt, GoG-samlingen min teller 191 items (inkludert noen freebies) - hva sier Steam-samlingen din? :cool:
Og der ble det stille. Tenkte meg det.

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar
Tåka skrev (På 19.8.2021 den 9.58):

Jeg sluttete å spille ikke pga bugs, jeg fant nesten ikke bugs når jeg spilte, men jeg slutta pga at det ble dørganes kjedelig etter hvert samma kjedlig oppdrag osv konstant kjedligt landskap og byer osv.

Alt føles likt fordi det ikke er mulighet til å lagre steder på kartet. Noe så enkelt som å skrive et notat på spesifikt sted man ønsker å komme tilbake til (f.eks. opplagt loot, men står bare "locked" fordi man ikke er kommet langt nok i spillet ennå til å ha fått nøkkelkortet ennå).
Det er en negativ psykologisk effekt - når man er et sted, men ikke kan gjøre noe der, hvorfor skulle det være et sted verdt å huske på? Og dermed blir alle stedene like kjedelige, siden alle er like nedlåste (med unntak av oppdrag).

Forøvrig er GPS-systemet ganske så udugelig. Ikke mulighet for å gjøre presise custom destinasjoner, og ingen koordinater noe sted. Navneskiltene man ser i gatene er totalt ubrukelig med mindre man sitter med Notatblokk og MS Paint hvis ønsker å lagre stedet.

Samme med navn på ting som klesbutikker og våpenhandlere - de har i utgangspunktet forskjellig utvalg, og Legendary våpnene er spredt hos selgerne utover hele kartet. Uten mulighet for å lage et notat som f.eks. "legendary Grad sniper" på kartet (Santa Domingo, Arroyo btw.), vel, da må man bare farte rundt å lete.

Skulle gjerne hatt en egen fane under Inventory eller Messages med "Custom notes", med mulighet for fritekst (seriøst? 2077, og mobiletelefonene støtter ikke kladdemeldinger...? Nokia, where art thou!?).

Å skrive ned koordinater for steder man ønsker å huske veien tilbake til, samt skrive hva som er der burde virkelig vært implementert fra starten av. Selv ferdiglagde alternativer burde vært mulig - f.eks. "loot box", "legendary" (siden hvis man kommer til et sted for tidlig, kan en Legendary gjenstand bare være Common i verste fall), "secret", "quest" etc.

CrossCode har muligheten til å sette forskjellige merker på eksakte steder på kartet, f.eks. om kister man ikke ennå har funnet nøkkelen til. Og jeg skulle gjerne sett Cyberpunk ha noe tilsvarende.

 

Det er forøvrig alle disse småtingene og bare irriterende manglene som gjør at jeg ikke kjøper Cyberpunk. Selv etter over 300 timer i det.

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar
DrAlban3000 skrev (På 22.8.2021 den 12.28):

Bla, bla, bla.

Du kan ta pjattet ditt et annet sted. Det er slik man havner på en blokkeringsliste (om man ikke var der fra før). Jeg trenger ikke la meg hetse for ikke å kjøpe sånn-og-sånn spill - jeg gjør opp for meg på andre måter. Har ikke kjøpt CP77, men jeg la igjen noen flere penger i helgen på noen andre spill på GoG (som, igjen, CDPR eier).

Tror forøvrig ikke Cyberpunk har så veldig mye mer å tilby meg etter denne tredje runden. Starter nok enda en Corpo en gang i fremtiden, men nei, det blir ikke kjøp før spillet er ferdig (om / når det skulle skje).

En GOTY-utgave, hvis noe slikt skulle komme noen gang, vil være til vurdering.

EDIT:
For de som er interessert i kjøpe, så er Cyberpunk fortsatt på tilbud på GoG:
https://www.gog.com/game/cyberpunk_2077

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...