Gå til innhold

– Rockstar lager nyversjoner av Grand Theft Auto III, Vice City og San Andreas


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enig. Oppskalerte teksturerer er ikke nok til å forsvare en ny-versjon lenger.. Vi forventer litt mer enn det, og det høres ut som at dette dessverre blir en uinteresant, blass nylansering av et stykke historie som står de fleste hjertet nær. Denne triologien fortjener mer kjærlighet enn det.

Synes Liberty City Stories og Vice City Stories burde være en del av denne pakken. De spillene er alt forgjengerne var skrudd opp til 110%

  • Liker 2
Lenke til kommentar
12 minutes ago, Iki said:

Remaster*

Har ikke sett mange halvhjertede remakes da de som regel krever langt mer arbeid.

Dette frontes ikke som en remaster. Det skal flyttes fra PS2 som er en helt annen arkitektur og over på x86 arkitektur, annen spillmotor ol. Det frontes som en remake.

Jeg skal være enig i at det heller mer mot remaster i hvordan resultatet vil bli. Men det virker å være litt i grenseland på PR siden. Det er riktignok ikke en redesign.

 

Quote

Whew, that's a long title. But the point I'm making is that despite the lack of changes in content (and very poor reception) it's still a remake

 

Endret av Theo343
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Remake er typen Resident Evil 2 og Final Fantasy VII hvor man bygger opp hele spillet på nytt - alt. Og at det på en del områder kan være forskjellig fra originalen. Det er som å lage et helt nytt spill og tar et stort team flere år. Ordet remake kommer fra filmens verden og betyr da å lage en helt ny versjon av en gammel film med nye skuespillere, moderne setting osv. 

Med remaster tenker jeg at det er samme spillet, men med høyere oppløsning, bedre framerate, litt forbedrede textures og andre små oppdateringer, men i bunn og grunn fortsatt det samme spillet. Noe sånt tar bare måneder å lage til sammenligning. Ordet remaster brukes i filmens verden om gamle filmer der man forsøke forbedre lyd og bilde og konvertere til moderne format, f.eks. til en Blu-ray utgave.

 

Endret av kilik
  • Liker 3
Lenke til kommentar
3 hours ago, Donkey Kong said:

Hva skiller remaster fra remake?

Når jeg tenker remake så tenker jeg sånn som f.eks Black Mesa til PC, Resident Evil 2 remake eller Crash Bandicoot N-Sane Trilogy.

Der er spillene laget helt på nytt fra bunnen av. Blir litt forvirrende når du har spill som RE2 remake fordi det er en remake, men det er såppas endret at det er på en måte en nytolkning eller reimagining.

 

Spill som f.eks The Last of Us Part 1, Uncharted: The Nathan Drake Collection eller GTA5 på nyere konsollere er remasters.

Der tar utviklerne alle de originale filene som bygde opp det originale spillet, men plukker ut ting som de ønsker å forbedre. En fast ting er som regel, oppløsning og bildeflyt. Men mere gressdetaljer spredd rundt i verden, bedre teksturer, gjerne noen oppgraderte modeller er ikke uvanlig å se.

 

Håper at det stemmer om GTA samling for det hadde vært artig å eid på switch.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Donkey Kong skrev (1 time siden):

Her er essensen. Du tenker noe, jeg tenker noe og andre tenker annet. Det er begreper uten reell definisjon.

 

Ikke egentlig.

En remake er som ordet sier, du lager spillet på nytt.

En remaster er som ordet sier, en oppussing av det originale spillet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ser frem til 2040 og remaken av GTA 1 og 2 for det er jo ingen som vil ha en GTA 6 isteden.

Rockstar har gått fra å være ett av de ledende spillstudioene til å bli en Milli Vanilli-versjon av seg selv. Jeg blir snart kommunist av dette meningsløse jaget etter økte aksjekurser på bekostning av faktisk gode og nye spillopplevelser.

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Iki skrev (8 timer siden):

Ikke egentlig.

En remake er som ordet sier, du lager spillet på nytt.

En remaster er som ordet sier, en oppussing av det originale spillet.

Men remaster vil i så tilfelle innebære et sport spenn. Og grensen mellom en god remaster og en remake blir veldig utydelig.

For eksempel kalles Age of empires 2 definitive (2019) en remaster. Her er det store endringer fra originalen, blant annet helt nytt soundtrack og nye kampanjer. Dette er mye mer enn en oppussing.

Da er det forvirrende at Age of empires 2 HD (2013) også kalles en remaster. Her er kun oppløsning økt sammenlignet med originalen.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Donkey Kong skrev (4 timer siden):

Men remaster vil i så tilfelle innebære et sport spenn. Og grensen mellom en god remaster og en remake blir veldig utydelig.

En god remaster kan som du sier ha oppusset grafikken, oppusset lyd, og slikt, men det er fortsatt det samme spillet.

En remake er ikke lengre det samme spillet.

En remake kan følge historien, eller gameplay, men da har man altså laget spillet fra grunnen av igjen, noe som fører til større endringer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...