Gå til innhold

Nå blir det (forhåpentligvis) enklere å skaffe seg PlayStation 5


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gode nyheter! Håper det går an å få seg en før jul.

Men vi er tross alt ikke så dårlig stilt i Norge /Europa eller for den del i USA.

Sony har totalt nedprioritert det japanske markedet nå under corona og har knapt solgt konsoller der. De har heller valgt å fokusere på markeder hvor de konkurrerer med Xbox. Tanken er at folk i Japan ikke vil ha Xbox uansett, så om de selger nå eller i 2022 der har ikke så mye å si for Sony.

 

Lenke til kommentar
4 minutes ago, bakalaka said:

Gode nyheter! Håper det går an å få seg en før jul.

Men vi er tross alt ikke så dårlig stilt i Norge /Europa eller for den del i USA.

Sony har totalt nedprioritert det japanske markedet nå under corona og har knapt solgt konsoller der. De har heller valgt å fokusere på markeder hvor de konkurrerer med Xbox. Tanken er at folk i Japan ikke vil ha Xbox uansett, så om de selger nå eller i 2022 der har ikke så mye å si for Sony.

 

Likevel selger de mer ps5 enn de solgte ps4 i samme tidsramme i Japan, bare se på salgstallene og ta det i prosent så er det ikke så ille. 
 

Norge har vært heldig, her har nesten alle som vil ha en ps5 fått tak i og de få igjen får snart. 
 

Godt for Amerika i det minste, vet de har mangel, England begynner nok å bli bedre, kjenner flere som har kjøpt i butikk der nå. 

Lenke til kommentar

Gode nyheter. Har selv hatt PS5 og Series X siden launch mens synes synd på alle de som ikke har fått tak i. Den eneste grunnen til at jeg fikk tak i var at jeg satt klar på sekundet de åpnet salget på Elkjøp.
At det skulle bli så vanskelig å få tak i over så lang tid hadde velde færreste trodd. 
Dere som snart får dere PS5, sjekk ut Returnal og Demons souls to enormt gode ekslusive tilter. Returnal er en gedigen suksess og blir sikker GOTY :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Smør deg med litt tålmodighet, følg på på nettbutikkene, og prøv å vær først ute når de legger ut flere. Flere nettbutikker har også kjørt konkurranser for at noen heldige skal få lov til å kjøpe. Husk at mangel på konsoller ved lansering ikke er noe nytt, og med tanke på den ekstreme etterspørselen og samtidig manglen på halvledere er ikke dette overhode overraskende

Lenke til kommentar

"Noen tips hvordan man får tak i Norge? Vil gjerne ha en før høstmørket kommer. Og jeg vil ikke kjøpe av en scalper."

 

Hvis du ikke vil kjøpe til overpris så er det ikke annet å gjøre enn å sitte pal foran pcen/mobilen hele dagen, dessverre.

Skulle stått hva jeg svarte på over her, men det var visst ikke så nøye ifølge svarboksen 🤣

Endret av sycho
quote kom ikke med
Lenke til kommentar
Chaos_Niddhogg skrev (3 timer siden):

Vet ikke om Returnal blir GOTY

Nei men tror sjansen er der. Spillet har visst blitt en gedigen suksess for Sony og de har kjøpt opp spillstudioet. Spillet får jo utrolig gode kritikker også. Men ja for er rått spill. Det er mitt første Rouge-like, Har etter det nå i det siste spille dead cells og hades også. Veldig bra spill de også. Metroid har jeg aldri spilt men Guri jeg gleder meg til Metroid dread kommer :) 
 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
10 hours ago, Kelo said:

Noen tips hvordan man får tak i Norge? Vil gjerne ha en før høstmørket kommer. Og jeg vil ikke kjøpe av en scalper.

Følg med i trådene som nevnt, selv sjekker jeg et par ganger om dagen uten å gjøre mer ut av det og har fått tak i et antall som er helt vanvittig, men de har alle gått hvor det trengs, så ikke noe scalping her. Har ikke satt opp noe varsel ei heller men hadde jeg ikke hatt selv ville jeg nok hatt på varsel i ene tråden i det minste. 
Cdon har ofte til salgs (par ganger i måneden hvor jeg har fått de fleste), power ser ut til å ha mer nå, Elkjøp har jo raffles (vunnet 2 der), har du forhåndsbestilt på komplett eller dustin før release så går listen nedover der, vet ikje hvor langt andre ligger i løypa, men i mitt tilfelle har de fleste blitt kjøpt fra cdon og tidsmessig så virker tiden rundt 10 og ettermiddag som mest gunstige tider å sjekke. 
ordnet 3 Ps5 siste 2 ukene så bare sjekk innom av og til så får du tak i, er jo et fåtall som ikke har nå så å kjøpe på Finn er ikke verdt når tilgjengeligheten for de fleste nærmer seg slutten nå. 
Send meg en pm så kan jeg prøve å hjelpe deg, har hjulpet et xx antall nå, så kan gi beskjed om jeg kommer over en eller ser noe som dukker opp.

Lenke til kommentar

Har nok vært heldig med tanke på konkurranser i det minste, nei har ikke fått koder av andre, hatt Ps5 siden release så alt jeg får tak i har gått til andre for innkjøpspris så scalper markedet blir mindre, hjelp andre så hjelper de videre så det blir en ripple effekt i positiv retning. 
Men dette forumet alene har hjulpet meg å kunne hjelpe andre, så takken ligger igjen til de som bruker distill og legger ut linker. 
 

Noe heldig, men følger man med her inne får man tak i, ser det er flere enn meg som har klart å få tak i x antall. 
 

Hadde faktisk ikke turt å bruke andres koder, ender jo med at en blir flagget hvis det blir oppdaget noe som har skjedd på Elkjøp nå. 
 

Men som nevnt sjekk på morgenen og ettermiddag i det minste, vil du sikre deg så sett på varsel på trådene så går det nok fort. 😉

Utrolig hjelpsomme folk her inne

Lenke til kommentar
12 minutes ago, Mechablast said:

Heldig du, har du fått hjelp av andre for å skaffe koder?

Bare lurer

Har skaffet 2 selv, satt pal på pcen for å få tak i de

Fikk ikke på det 🤬🤬 lotteriet til elkjøp

Beste tips er vel å bruke varsel om en ikke har for cdon har ofte en god tidsramme å kjøpe, samt man kan bestille flere på ulike kontoer i samme navn samtidig. 

Lenke til kommentar

"Nei men tror sjansen er der. "

Vi for nå se. Året er ikke over ennå. Vet at spillet har fått bra omtale og at Sony kjøpte opp studioet. Håper det kan før til stabil økonomi for dem og det videre fører til de fikser de små bugsene som er igjen =) Men, ja. Er dritfornøyd med spillet. Totalt hekta å det.

" Metroid har jeg aldri spilt men Guri jeg gleder meg til Metroid dread kommer"

Du burde virkelig få spillt en del av dem. Veldig gode spill.

Lenke til kommentar

"Likevel selger de mer ps5 enn de solgte ps4 i samme tidsramme i Japan, bare se på salgstallene og ta det i prosent så er det ikke så ille. 

 

Norge har vært heldig, her har nesten alle som vil ha en ps5 fått tak i og de få igjen får snart. 

 

Godt for Amerika i det minste, vet de har mangel, England begynner nok å bli bedre, kjenner flere som har kjøpt i butikk der nå"

 

 

 

 

Hei. Eg har en venn som bestilte hos komplett i juni i fjor. Det står forventet dato mellom 1 og 30 desember så vet nå ikke helt. Men nå ser det jo bedre ut visst artikkelen er rett:)

 

Endret av Gjest
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...