Gå til innhold

Lydplanke og bass til under kr. 5000,-


Anbefalte innlegg

Hei!
Er langt frå noko feinschmecker når det kjem lyd, så godt fornøygd med Logitech z-5500 som eg har hatt https://www.komplett.no/product/303911#technical-details

Litt lei av ledningane som ligg og flyt og har lyst til å oppgradera til lydplanke pluss bass uten ledning. Er det nokon anlegg til under kr. 5000, som gir tilsvarande trykk frå bassen eller meir? Skal brukast berre til tv-seriar/film.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Kjøpte JBL Surround 5.1 på Power til kr. 4999,- men vart skuffa, pakka han rett ned att i boksen og kobla til att Z-5500 😞 Følte trykket og opplevelsen var mykje betre med Z-5500. Har ikkje peiling på lyd så set alltid bassen på fullt og front og surround på 1 eller 2. Har søkt litt men ser ikkje ut som Logitech har noko trådlaus oppfølgjar. Har sett litt på HW-960A men er vel ikkje noko meir trykk i den antek eg, men får ihvertfall meir surround enn JBL Surround 5.1. Har ikkje så lyst å betala kr 9000 for HW-960A uten at det vert meir trøkk enn Z-5500. Noko anna trådlaust å anbefala uten å "sprenga banken"?

Endret av jallen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...