Gå til innhold

Bloomberg: – Horizon Forbidden West utsatt til tidlig neste år


Anbefalte innlegg

Det første spillet var helt OK, slet med å bli veldig engasjert i historien og karakterene! Men blir å sjekke ut dette spillet helt klart :) Har ikke gått tom for spill å gripe fatt i enda, så en utsettelse plager meg ikke nevneverdig.

Endret av Mala
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet Tales of Arise, BF2042 og sikkert fifa kommer til å oppta det "lille" jeg har av gaming tid så helt topp med utsettelse. 

Jeg synes første spillet var veldig ålreit. Utorlig skjeldent jeg klarer fullføre open world spill. Men jeg synes det får en del mer skryt enn hva det fortjener. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Jaqoby skrev (16 timer siden):

fyf at dette fortsatt går. folk sier bare "bedre utsettelse enn at det kommer med masse bugs" dette er så jævlig planlagt, og de bare kommer til å fortsette om folk godtar det. kom med en dato når det faktisk er klart i stedet for denne åpenbare markedsutnyttelsen.

Tror nesten vi må godta at de slipper spillene når de føler for det. Enig i at de bør være mer realistiske i forhold til når de setter en dato, i stedet for å måtte skyve på den igjen og igjen fordi de lovte for mye 😊

Lenke til kommentar
donwang skrev (21 timer siden):

Folk ser kun på ps5 eksusiver som har kommet ut, men se fks på "last of us part 2" med ps5 updaten. Spillet ser jo Next gen ut med 60fps, for MEG personlig er dette en av grunnene til at jeg kjøpte meg ps5, få en MYE bedre opplevelse av disse spillene som jeg bevist har ventet med å kjøpt! Selvsagt også nye spill, men at spill som GOW og last of us fks, kan spilles slik de var ment å spilles!

Elder Scrolls Online og Destiny 2 sine PS5 patcher er game changers.

Verdt inngangsprisen alene. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...