Gå til innhold

Fuck it.. noen som blir med på Båten i sommer?


Anbefalte innlegg

Jeg har angst, jeg har et begrenset liv. Men nå skal jeg prøve å gjennomføre et par syke ting (for meg) likevel. Én ting jeg kunne tenke meg er å få oppleve cruiseskip. Aldri vært. Jeg trenger noen som vil være der med meg. Kiel? Jeg har ikke peiling på disse båtene. Alt jeg vet er at det blir for skummelt å reise helt mutters alene. Noen jeg kan henge meg på og søke litt støtte hos? 🤕 Trist å spise måltider alene og virke fullstendig lost og venneløs. Send meg en mld?

Kvinne 30+

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hjelpes! Tror du bør gå litt mer seriøst til verks på nettsider som f.eks. turvenn.no, eller på Facebook. Ikke et diskusjonsfelt på nett. Som kvinne risikerer du å få MANGE rare tilbud. Sannsynligvis også fra folk her inne. Så det er jo et paradoks at du vil gå på cruice med en vilt fremmed på nett. Det vil de fleste få angst av. 

Jeg har tatt den båten mange ganger alene. Det er ikke så skummelt som det høres ut som. Du har en lugar du kan trekke deg tilbake på, så kan du gå rundt på båten når du føler for det - mange som gjør det. Sett deg i baren så får du selskap på 1-2-3. 

Endret av Kris85
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Som nevnt funker nok Facebook bedre. 

Prøv Reiseksperten, Reisevenner for oss som liker å reise eller For oss som vil bli kjent med reisrkompiser. Den siste gruppa er ny og ganske liten enda, men berre for damer. 

Det er også veldig mangen internasjonale reisegrupper kun for damer. Der er spørsmålet ditt heilt vanlig 🙂 mangen som er nervøs for å reise første gang 

Lykke til 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Hvem hva skrev (På 30.7.2021 den 23.48):

 Én ting jeg kunne tenke meg er å få oppleve cruiseskip. Aldri vært. Jeg trenger noen som vil være der med meg. Kiel?

Mange vil ikke kalle det for skikkelig cruise om man bare tar en tur til fra Oslo til Danmark eller Kiel.

Det de fleste opplever er at man drar sørover på ettermiddagen. Det er kanskje gåing/sitting på dekk nedover oslofjorden om det er fint vær. Så spiser man ombord og det er ofte litt underholdning og festing før man legger seg. Dagen etter er det shopping (alkohol og bacon) eller sightseeing på land som må unnagjøres på kort tid og så kjeder folk seg hele veien tilbake til Oslo og mange er slitne/syke.

Et virkelig cruise er over lenger tid hvor man kan slappe av på båten med basseng og soling og man har dager hvor man har lengere tid på land flere steder, men også dager hvor man kun er på båten til sjøs.

Om du aldri har vært på en lengere båttur og vil prøve deg frem med reisefølge kan del likevel være greit å begynne med en kort tur hvor det raskt er over om det ikke passer deg. Separate lugarer er å anbefale, spesielt om du aldri har reist med personen før. Og det er også fullt mulig å reise alene. Før corona reiste jeg ca 25 turer til utlandet i året og nesten alle alene.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...