Gå til innhold

Filmene vi vokste opp med(Netflix)


Navarone_

Anbefalte innlegg

Sesong 2 av en serie som heter "Filmene vi vokste opp med" har blitt lagt ut på Netflix. Må innrømme at sesong 1 gikk meg hus forbi. Hver episode handler om en klassisk film. Noen som anbefaler denne serien?

Sesong 1 har episoder om Dirty Dancing, Alene Hjemme, Ghostbusters og Die Hard.

Sesong 2 har episoder om Tilbake til fremtiden, Pretty Woman, Jurassic Park og Forrest Gump.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror jeg ble tipsa om denne serien i fjor høst, men enda ikke fått sett. Har ikke Netflix, og vet fortsatt ikke om jeg vil skaffe meg det, da det blir kun trykking, trykking og videre trykking for å finne en film, i et mindre hav at totalt uinteressant utvalg. Får heller se om jeg ikke kan få sjekka ut et par episoder av nevnte tv-serie ovenfor, dersom en får lurt pappa eller broren min til å benytte seg av sine Netflix kontoer.

Sist gang jeg benyttet Netflix, var vel i fjor sommer. IT 2, The Irishman og 1 eller to dokumentar, og så var jeg ferdig for den gang.

Endret av Frank.N.Steen
Lenke til kommentar
Frank.N.Steen skrev (16 timer siden):

Sist gang jeg benyttet Netflix, var vel i fjor sommer. IT 2, The Irishman og 1 eller to dokumentar, og så var jeg ferdig for den gang.

Ikke lett å finne filmer som frister der inne nei. Jeg har det mest pga en del bra serier. Gode på dokumentarer også synes jeg. Skulle ønske norsk Netflix hadde samme utvalget som f.eks engelsk og amerikansk. Noe helt annet det.

Lenke til kommentar
Navarone_ skrev (7 timer siden):

Jeg har det mest pga en del bra serier. Gode på dokumentarer også synes jeg. Skulle ønske norsk Netflix hadde samme utvalget som f.eks engelsk og amerikansk. Noe helt annet det.

Ja, dokumentarer pleide jeg å se en del av, for mange år siden, via pappas Netflix konto, samt britiske serier, særlig Doc Martin og diverse krim-serier. Men ble nesten litt vel mye, på en og samme gang. Kunne se meg gjennom sesong etter sesong, og mista litt piffen etter hvert.

Baksiden med at man får "alt" tilgjengelig, rett inn i stua si. 

Nei, gi meg heller en hundrings, en lokal stinkende videosjappe lagt til et slitent kjellerlokale, samt litt ekstra godt tid, da til rådighet, så en kan plukke møysommelig ut 4-5 filmer til å kose seg med over helgen, og ja, resten av tiden blir til å kikke litt på diverse filmcover, og kanskje lagre de mest interessante i bakhodet, til neste besøk/helg.  

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Denne serien var helt super. Gjorde meg ferdig med alle åtte episodene på rekke og rad her forleden. Episodene om Home Alone, Ghostbusters, Die Hard, Back to the Future og Jurassic Park var virkelig helt knall, og selv episodene om filmene jeg ikke er spesielt fan av (Dirty Dancing, Pretty Woman og Forrest Gump) var meget gode og underholdende. Tar gjerne flere sesonger om eldre filmer som hadde en noe problematisk produksjon.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...