Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Hvor vanlig er det å runke i et kondom? Fant et brukt kondom m væske i i søpla, ringte typen min som ikke var hjemme på det tidspunktet å konfronterte han. Han ble rasende, hylte er det ikke lov å ta seg et runk, kalte meg psykopat og la på røret. Følte der og da at jeg fikk bekreftelse på at det jeg følte var sant pga måten han reagerte. Jeg hadde spurt han ut hver dag 3dager tidligere om han var utro, vi var omtrent ikke sammen de dagene(når jeg var hjemme var han borte,og motsatt,følte han unngikk meg av ukjent grunn), han svarte ikke på telf, og sa bare han var hos en kompis han ikke ville si navnet på når han var borte. Nå er egentlig ikke det jeg beskrev så unormalt han,han er respektløs ovenfor meg. Jeg har valgt å stole på han til tross for at han til tider forsvinner, og jeg er egentlig ikke den sjalu typen så dette er første gangen i vårt 3år lange forhold jeg har mistenkt han for slikt. For nå hadde jeg en magefølelse.. også var det det kondomet jeg fant i søpla da. Han sier han bare har tatt seg et runk, er det normalt å runke i et kondom? Vi har bare brukt kondom i forholdet når jeg har hatt mensen, å han har nevnt tidligere at han syns ikke noe om kondomer. Jeg vil så gjerne tro han.. kan det være no sant i det han sier?

Endret av Ukjent1234
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å svare på spørsmålet først: Nei, det er ikke så uvanlig å runke i kondom, noen liker følelsen. Jeg tror ikke det er spesielt vanlig heller, men jeg har hørt folk si at de gjør det.

Ut i fra situasjonsbeskrivelsen tviler jeg dog på at det er det som foregår her. Og om han er respektløs ovenfor deg, så er det uansett bare å komme seg unna.

Endret av Deimos_Anomaly
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Å runke i kondom er ikke vanlig. Det høres ikke behagelig ut i det hele tatt. Jeg mener å ha hørt at folk som sliter med tidlig utløsning kan trene opp toleransen sin ved å runke med kondom på. Men det er ikke noe "bevis" på utroskap. Folk prøver mye rart når de er alene, så at han har eksperimentert med noe greier av ukjente grunner må være helt greit. Kanskje har han forsøkt å lage en "fleshlight" av ymse materialer, og bruker kondom for å beskytte mot friksjonen. Jeg tror den sannsynligheten er større enn et mulig utroskap. Hadde han vært utro; hadde du sannsynligvis allerede mistenkt det før du fant kondomen.

Litt rart å ringe på grunn av en slik ting. Jeg hadde nok også reagert på det. Men å spørre ved en passende anledning, type "forresten, jeg fant en kondom i søpla... hva er greia med det?" når man er sammen - er mer innafor.  Men at han skriker å hyler "psykopat" er absolutt ikke greit. Her syns jeg begge; mest han i grunn - kan ta litt selvkritikk. 

I bunn å grunn blir alt spekulasjoner. Hadde jeg vært deg; hadde jeg sagt unnskyld for at du ringte ang en slik sak. Samtidig som du bestemt krever en unnskyldning tilbake... ta en samtale rundt hvordan han oppførte seg. Ta det derfra. 

Lenke til kommentar

Formulerte meg kanskje litt dårlig, men mistenkte det 3dager i forveien av funnet. Spurte han ut om magefølelsen ansikt til ansikt, han sa nei. eneste måten jeg kunne få svar uten å måtte tenke meg gal på ubestemttid(for vet aldri når han kommer hjem, og nå hadde jeg omtrent ikke sett han på 3dager) var via telf selvom det kanskje ble litt feil.. 

 

 

 

Lenke til kommentar
Ukjent1234 skrev (5 minutter siden):

Formulerte meg kanskje litt dårlig, men mistenkte det 3dager i forveien av funnet. Spurte han ut om magefølelsen ansikt til ansikt, han sa nei. eneste måten jeg kunne få svar uten å måtte tenke meg gal på ubestemttid(for vet aldri når han kommer hjem, og nå hadde jeg omtrent ikke sett han på 3dager) var via telf selvom det kanskje ble litt feil.. 

Da har det sannsynlig skjedd noe. Sier ikke at det har skjedd noe - men du har grunn til å mistenke deg. Angrep er det beste forsvar - er det noe som heter. Så at han hyler & skriker i telefonen fordi du ringte om noe slikt, er også et signal på at han skjuler noe. 

Kjedelig situasjon for din del. 

Lenke til kommentar

Tror det er uvanlig, men det er nok en del som liker det. For liker ganske mye forskjellig, og runke i kondom er definitivt en fetisj som noen menn har. 

 

Hvis du har spurte han ut om han er utro hver dag i fire dager om han er utro, så kan man vel forvente at han får en slik reaksjon som du fikk. Hvis han virkelig var utro, og han hadde trodd at du hadde mistenkt han for å være det, så ville han vel ikke lagt igjen en brukt kondom på et sted du ville finne den. 

 

 

Lenke til kommentar
Gjest bbc55...935

Jeg har runket i kondom før, Det blir mindre søl, særlig hvis du har planlagt en dusj etterpå. Føles godt når den er trang (slim-fit).

Og jeg skjønner godt at han ble sur på deg. Hvis du aktivt leter etter noe, samme om det er sant eller ikke så vil du før eller siden få "teorien" din bekreftet. Det er ikke sunt verken for deg eller partner.

Anonymous poster hash: bbc55...935

Lenke til kommentar
Dubious skrev (14 minutter siden):

Agree to disagree. 

Jeg vil si at det er vanlig, og jeg har gjort det mange ganger.
Det blir en annerledes følelse, og om man putter litt vann i tuppen så blir det enda bedre.

Vel, jeg har så godt som aldri hørt om det. Men du kan ha rett for alt jeg vet. 
Høres bare veldig lite praktisk ut, ikke behagelig (de fleste menn er nok enige om at kondom ikke er behagelig).

Men for all del. Jeg har ikke doktorgrad i kondomrunking. 😜 

Lenke til kommentar
Ukjent1234 skrev (5 minutter siden):

Har prøvd å prate med han, men nå vrir han det over på meg, det er jeg som er utro fordi jeg mistenkte han. Asså jeg prøver å overbevise meg selv om at han snakker sant ang kondomet,men varselsignalene blinker for fult når han nå beskylder meg. Hva tror dere?

Desperat (og dårlig) forsøk på manipulasjon - ved å "snu saken".
Hvor lenge har dere vært sammen osv? Er litt forskjell på om dere har vært i lag i 2 uker eller 20 år.... utfra hvor godt tillitsforhold dere har etablert, og lignende.

Lenke til kommentar
Gjest a38cf...f88

Liker han/pleier han å onanere med kondom, eller har han fetisjer som kan gjøre at onani føles bedre med kondom, hadde du nok vært klar over det om du har vært i et stabilt forhold over en viss tid. At han har brukt kondomen på et leketøy som noen påpeker høres lite sannsynlig ut om han har kommet inni kondomen. Om han har sett på porno foran PC-en blir det kanskje enklere å onanere med kondom.

Det høres uansett ikke ut som dere har en produktiv kommunikasjon rundt dette, og generell mangel rundt åpenhet i forholdet deres. Beklager for å si det, men er dette et forhold som er sunt for noen av dere?

2 minutes ago, ITtraktor said:

Du er temmelig respektløs overfor han også når du driver å roter i hans brukte intimprodukter og konfrontere han slik med det. 

Jeg tror ikke det er så uvanlig at en partner spør om dette om de hadde sett en brukt kondom i søpla om det er noe utenom det vanlige.

Anonymous poster hash: a38cf...f88

Lenke til kommentar
25 minutes ago, Ukjent1234 said:

3år skal sies at han har vært sykelig sjalu og beskyldt meg for utroskap nesten daglig i de 2første av de årene,hvor han nesten daglig sjekket min mobil og facebook. Jeg har derimot aldri sjekket hans mob eller face, jeg har vært så forelsket og stolt blindt på han! 

 

Og hvorfor er dere da i ett forhold? Hvis dere skal drive å etterforske hverandre for å lete etter feil, kanskje det er bedre og ikke være sammen? Bare en tanke..

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er dessverre endel som er utro, men er jo også dumt om han er anklaget men ikke har gjort noe. Ut ifra hvordan du framstiller ham, må jeg innrømme at han ikke virker som noe å satse på. Hadde jeg tatt meg en kondomrunk og dama fant kondomet, ville jeg vel bare glist av det og hatt forståelse for mistanken. Men jeg aner ikke hvordan dere prater sammen, vanskelig å få et inntrykk av dette skriftlig dessverre. Kanskje samlivsterapi kan være noe?

Dessverre umulig for noen her inne å være noenlunde objektive i forhold til problemet ditt, fordi vi ikke har hørt hvordan dere prater sammen.

Endret av Aiven
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...