Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jenter og hast med å få barn i forhold?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest 5d522...cbd

Er enit med hun over her. Å planlegge barn med noen man ikke en gang har kjent et år, (uten å vente lengre), er for mrg galskap. Forholdet vil nok havarere. Det er hverken bra for barnet eller mannen. Men hva gjør vel det så lenge egoistiske, verpesyke damer får ungen de er besatt av å få og noen til å betale barnebidrag

Anonymous poster hash: 5d522...cbd

Lenke til kommentar

Det viktigste er jo faktisk barndommen til barnet, og jeg tror ingen barn er tjent med foreldre som enda ikke vet om de kan samarbeide gjennom tunge tider.

Min personlige mening er det at jeg føler det er iblant litt for mange som har for mye fokus på at de vil ha barn istedenfor å ha fokus på at barna de skal få skal ha den beste oppveksten de kan ha med trygge omgivelser og støttende foreldre. For mye fokus på seg selv og barnet de vil ha, istedenfor fokus på selve barnet og dens oppvekst.

For meg har det alltid vært en red flag hvis jeg har datet noen som tenker slik, siden det for meg viser liten forståelse av hva det faktisk betyr å ha barn og at det da handler om å putte noen andre først. Men som sagt, min personlige mening.

Endret av shockorshot
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...