Gå til innhold

Nestenulykke i T-kryss - hvem ville fått skyld?


steinrawr

Anbefalte innlegg

Heisann. 

Holdt på å havne i en ulykke i dag og følgende skjedde. Det jeg lurer på, er om dette ville blitt min skyld?

Jeg, rød MC kjører først ut fra en bensinstasjon inn på en sidevei til hovedveien som går på tvers av bildet, før jeg kjører ut på hovedveien, hvor jeg nesten treffer et motgående kjøretøy. Det motgående kjøretøyet kutter svingen inn på sideveien jeg er på, og vi møtes akkurat i det jeg har passert vikelinja. Det var snakk om 10-15 cm avstand mellom oss. 

Grunnen til at jeg lurer på dette, er fordi jeg i grunnen har vikeplikt for kjøretøy på hovedveien, uansett hvor på veien de er, samtidig var veien "klar" da jeg kjørte ut, og det er normalt at de som svinger av en vei, svinger direkte inn i sitt eget kjørefelt, og ikke midt i mellom...

 

Untitled.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slik du tegner det er det ikke din feil. Motgående kjøretøy har ingen verdens ting å gjøre i ditt kjørefelt. Personen er rett og slett i feil fil. Blir som jeg skulle byttet til motsatt kjørefil på hovedveien og kjørt i venstrefila.. Vedkommende holder ikke sin side. Jeg ville konfrontert personen. Men desverre er det veldig mye rart i trafikken. Er fort gjort å bare kjøre videre i frustrasjon. Er uansett du som er "myk" trafikant som ville fått støyten i et uhell her. 

Kjører selv lastebil å kan se rett ned i fanget på motgående. Skremmende hvor mange som sitter å fikler på telefonen.. Glad de har økt satsene. Men håper førerkortet ryker slik utviklingen er.. 

Endret av Labelle
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...