Gå til innhold

Tråden for opptak til Politihøgskolen 2022


Krimt3k

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Søkerphs123 skrev (20 minutter siden):

Til alle som skal studere i Bodø. Jeg fraråder alle å bo i myrullveien 3b, da det er så mye problemer med både utleier og bolig. Vi bodde der for 1 år siden, og ønsker ikke at dere nye studenter skal gå på samme smellen. :)

Den kan jeg også skrive under på! Ikke bo der

Lenke til kommentar

Gratulerer til alle som kom inn!

Til dere andre: Ikke gi opp håpet.

Når det er sagt, så tenk litt igjennom promotering på sosiale medier. Jeg har redigert bort flere telefonnr i denne tråden. IKKE legg ut slik informasjon på forumet! Nå må tankekverna begynne å rulle.

 

Tråden stenges snart for nye innlegg.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Jo99 skrev (På 30.7.2022 den 10.07):

På PHS er det obligatorisk oppmøte første skoledag. Møter man ikke opp mister man skoleplassen sin. Da vil det være ledig plass. Men jeg er usikker på om de tar inn folk på venteliste da eller om de bare lar plassen være ledig😬

Fikk studieplass i går😊🥳

  • Liker 3
Lenke til kommentar
14 minutes ago, Takaminee said:

På PHS nettsiden står det "Vent med å logge deg på Studentweb til brukerkontoen er aktivert - du får sms når du kan aktivere brukerkontoen." har dere bare logget på? virker som flere har gjort det, men vil ikke gjøre noe feil heller 🤷‍♂️

Tror ikke det er noe vits, tviler på at de har lagt inn emnene slik at man får meldt seg på uansett. Samstundes så kreve lånekassen beskjed fra lærestedet og tidligste utbetaling er ved skolestart, i følge deres nettsider. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...