Gå til innhold

Tråden for opptak til Politihøgskolen 2022


Krimt3k

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Usikker22 skrev (3 timer siden):

Venteliste som nr 62, er det noen som helst sjanse?

Er nok stygt redd for at du er for langt bak i køen. Man skal vel aldri si aldri, men med tanke på at det bare er 500 plasser totalt så er det mange som må trekke seg for at du skal få sjansen i år. Men jeg krysser fingrene! 🤞🤞

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Noen vil så klart ikke komme inn i år og jeg vet det vil føles kjipt. Ikke mist motet. Prøv igjen neste år. Forbedre noen karakterer. Tren enda mer.

Vil man, så er det deg selv det står på!

Gjennom det siste året har jeg brukt denne videoen som motivasjon. Enten det var for ekstra motivasjon når jeg leste for å forbedre mine egne karakterer, eller før jeg dro ut på løpetur eller annen trening. Den funker kanskje ikke for alle, men for meg så ble motivasjonsgnisten til en stor flamme hver gang jeg så den.

Jeg kom inn i år, og når jeg ser den nå, får jeg klump i halsen.

ALDRI GI OPP!!

 

 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
ty003 skrev (48 minutter siden):

Hvordan blir det å søke støtte fra Lånekassen? (Står at jeg/lærestedet må oppfylle vilkår) Vil vi få tilgang til Studentweb slik at vi får første utbetaling 5.august?

Har du fått tilbud om studieplass kan du bare søke nå. Jeg har fått innvilget lån allerede. Det var en rask prosess som tok 5-10min.

Utbetaling vil ikke skje før skolen starter og man møter på første skoledag.

Uansett ingen grunn til å vente med å søke hvis man har fått plass og takker ja til dette tilbudet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei! Jeg er på venteliste alle tre stedene - i Oslo har jeg falt ned over 20 plasser på venteliste og i Stavern har jeg gått ned over 10 plasser. Disse endrer seg hver dag.

 I Bodø har jeg stått på samme plass siden svaret kom…  jeg er mye nærmere på å komme inn i Bodø enn de andre stedene hvis det har noe å si. Får det bare ikke helt til å gå opp at ingen har takket nei til Bodø, men til de to andre stedene😫 er det noen her som faktisk har takket nei til Bodø?

Lenke til kommentar
Max123 skrev (På 20.7.2022 den 16.36):

Fadderuken er alltid samme uke som skolestart 🙂

altså vil fadderuken være samme dag/samme uke dere har oppstart.

Ok, takk! 😊Vet du om man har vanlig skole i tillegg til fadder uken? Eller er det kun oppmøte 15.aug så er resten av uken «fri»?

Lenke til kommentar
Martinemmm skrev (8 timer siden):

Ok, takk! 😊Vet du om man har vanlig skole i tillegg til fadder uken? Eller er det kun oppmøte 15.aug så er resten av uken «fri»?

Da jeg begynte var første uken en del praktisk rundt PHS, oppmåling til uniform og sånt. Ikke så mye hardbarka timer, men mener å huske at det var obligatorisk oppmøte alle dagene. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...