Gå til innhold

Den store friidrettstråden


Anbefalte innlegg

Nå som VGD har begått harakiri, savner jeg et sted å diskutere friidrett med andre interesserte. Ikke minst med OL i Tokyo like rundt hjørnet. Derfor denne tråden, i håp om å se andre fra VGD her (Janesaj? Tartaglia? Drax? m.fl.) etter hvert.

Innledningsvis kan det jo være verdt å peke på den gledelige norske innsatsen under det nyss avsluttede U20-EM i Tallinn, som endte med fem norske medaljer: Gull til Andrea Rooth på 400 m hekk og Ingeborg Østgård på 1500 meter, sølv til Sander Aae Skotheim i tikamp, bronse til Ina Halle Haugen på 3000 meter (30 år etter at mor Gunhild tok sølv i samme mesterskap) og Håvard Bentdal Ingvaldsen på 400 meter. Dette sørget for at Norge havnet på en sterk 8. plass på medaljestatistikken, endatil uten at det skadde multitalentet Henriette Jæger var med.

Rooths seier var av det overlegne slaget, med nesten 8/10 ned til sølvviner Moa Granat fra Sverige, mens Østgård passerte konkurrentene på oppløpet i en tett finale. Skotheim kom over 8000 poeng (8012) for første gang og er med det nr. 2 på den norske U20-statistikken gjennom alle tider (bak Andrea Rooths fetter, Markus Rooth).

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...