Gå til innhold

I dag skal nok en milliardær skytes opp i rakett


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
3 hours ago, Emlyn1971 said:

Artig bidrag til klimakrisa, dette.

Selve utskytingen er vel ikke så ille, selv om vanndamp ikek er bra. Hydrogenfremstillingen slipper ut en del vil jeg tro.

Men én romferd vel ikke noe verre enn de frekvente lystflygningene som enkelte rikinger driver med ellers.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bedre at det legges penger til denne typen forskning og utvikling enn at det bygges nok en stor yatch, "kunstig øy" eller hva det måtte være. Eller at penger står på bok. Her er det penger satt "i bevegelse", med folk som jobber direkte med prosjektet og hos en haug underleverandører.

Så kan man alltid stille spørsmål om generell romtursime på sikt vil være belastende for miljøet. Eller om det utviklingen som noen av disse milliardærene står for også kan være et langt bedre alternativ enn teknologiene som til nå har vært brukt for å sende opp raketter...

At det her brukes penger er på mange måter bra. I henhold til formue som realiseres, får man håpe at flere investerer innenfor teknologiutvikling på en rekke områder. Samtidig skal man huske at en del av disse milliardærene har mye av formuen bundet opp i eierskap i bedrifter de har startet - de må selve deler av eierskapet for å realisere verdien ("penger på bok").

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...