Gå til innhold

Ubisoft avduket nytt Tom Clancy-skytespill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor fortsetter de å bruke Tom Clancy navnet, ingen av disse spillene har noe som helst med de tidligere Tom Clancy tittelene eller bøkene Tom Clancy skrev. Og det er vel ingen som bare kjøper et spill pga Tom Clancy "merke navnet" virker som en rart ting å drive med, blir som om Nindendo skulle drive å kalle zombie skytespill for Mario spill, Mario presents Zombie apoacalypse. 

Lenke til kommentar

Må si meg enig at det synd Tom Clancy navnet blir brukt på slike spill. Da jeg har hatt oppfatningen av at navnet ble forbundet med realistiske spill og bøker. Er også synd at det fokuseres så mye på personlighet og utseende på karakterer i skytespill om dagen. Jeg liker at det fokuseres på strategi, taktikk, våpen og utstyr først og fremst i krigsspill. Det er bare meg og mine to cents og det finnes selvfølgelig unntak til regelen.

Lenke til kommentar

De har vel satt Tom Clancy navnet på verre ting ( Elite Squad , sjelløst mobil søppel) men det her såg jo ikke utrolig innbydendes ut. Enda ett spill med ett jævlig glorete og ekkelt uttrykk. "Kule" skinz og hippe karakterer. Ekkelt. Men hva kan man forvente fra Ubisoft, muligens noe av de kjedeligste som er.

Endret av Mala
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...