Jump to content
geir__hk

Midlertidige brukere på tråder om religiøse betente temaer ?

Recommended Posts

Heisann.

Dette er ikke noe teknisk tilbakemelding eller noe jeg tror legger grunnlag for endringer, men ønsker likevel å belyse saken - eller ikke-saken for den saks skyld.

Har merket meg at for mange tråder der religiøse temaer (kanskje noen politiske óg ?) tas opp, er det nesten bare brukere som har et fåtall innlegg som skriver? Kunne jeg tenkt meg å fyre litt oppunder - ja absolutt? Er dette smart - nei (hvis man har lurket omkring noen år og ikke vil få stengt profilen sin evt få mye meldinger i innboksen fordi at man har rørt med feil sleiv i "ormebolet" ).

Debatt : Anser vi dette som et problem ?

Man oppfordres jo til å ikke uttrykke seg med flere profiler samtidig, men om jeg skulle ha diskutert religion så tror jeg ikke at jeg ville ofret trefasemotstanden. Og så er jeg heller ikke sterk tilhenger av å bruke gjesteprofil til slikt da jeg føler at innlegg fra slike gjesteprofiler ikke kan ilegges tyngde på samme måte som en bruker som har vært på forumet en stund.

Share this post


Link to post

Du har jo vært her nesten like lenge som meg og for min del har jeg kastet meg inn i spesielt religiøse diskusjoner uten at det har fått konsekvenser for hermann med klubba.
Har også hoppet inn i politikktråder uten at jeg føler det får noen konsekvenser der heller for tross alt diskuterer vi jo fortsatt under pseudonymer her inne i motsetning til en del andre steder.

Share this post


Link to post

Dobbeltbrukere på forumet er mot retningslinjene, dersom dette oppdages blir gitte dobbeltbruker utestengt og advarsel som regel tildelt den opprinnelige brukeren. Ved misstanke om dobbelbrukere er det bare å bruke rapporteringsfunksjonen så får vi se nærmere på det. 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...