Gå til innhold

Midlertidige brukere på tråder om religiøse betente temaer ?


Anbefalte innlegg

Heisann.

Dette er ikke noe teknisk tilbakemelding eller noe jeg tror legger grunnlag for endringer, men ønsker likevel å belyse saken - eller ikke-saken for den saks skyld.

Har merket meg at for mange tråder der religiøse temaer (kanskje noen politiske óg ?) tas opp, er det nesten bare brukere som har et fåtall innlegg som skriver? Kunne jeg tenkt meg å fyre litt oppunder - ja absolutt? Er dette smart - nei (hvis man har lurket omkring noen år og ikke vil få stengt profilen sin evt få mye meldinger i innboksen fordi at man har rørt med feil sleiv i "ormebolet" ).

Debatt : Anser vi dette som et problem ?

Man oppfordres jo til å ikke uttrykke seg med flere profiler samtidig, men om jeg skulle ha diskutert religion så tror jeg ikke at jeg ville ofret trefasemotstanden. Og så er jeg heller ikke sterk tilhenger av å bruke gjesteprofil til slikt da jeg føler at innlegg fra slike gjesteprofiler ikke kan ilegges tyngde på samme måte som en bruker som har vært på forumet en stund.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har jo vært her nesten like lenge som meg og for min del har jeg kastet meg inn i spesielt religiøse diskusjoner uten at det har fått konsekvenser for hermann med klubba.
Har også hoppet inn i politikktråder uten at jeg føler det får noen konsekvenser der heller for tross alt diskuterer vi jo fortsatt under pseudonymer her inne i motsetning til en del andre steder.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...